03. april. Mandag. Minus 2 grader, vinden er vist let fra nordøst og solen skinner det bedste den har lært.
Hører trissen i det fjerne og slumrer så videre. Må dog op en tur ved fire tiden og så ser jeg lidt på kabalerne, men gider dem ikke. Slumrer videre.
Står op ved halvottetiden og svinger rutinerne i gang. Mens Aase bader, ringer John fra Vadestedet og aflyser dagens (pr)øvelser, da han har brækket en tand og har fået en tid hos tandlægen ved frokosttid. Det ville sgu da heller ikke være rart at gå Påsken i møde med en knækket tand, han ville så ikke kunne spise noget til frokosterne, men selvfølgelig kan snapsen vel løbe igennem halsen alligevel.
Så fik vi en fridag og jeg udnytter den til at køre ud og handle i Aldi midt på formiddagen, mens Aase går de 15 runder. Bagefter ruller jeg en tur på lossen med papkasser i massevis. For satan, der var mange derude sådan en mandag. Jeg slap dog af med pappet, selvom kommunens store lastbiler absolut skal holde helt tæt på de mest benyttede containere.
Så motionerer vi begge to, Aase med de sædvanlige runder og cykling og jeg med de sædvanlige øvelser og brug af redskaberne.
Aase spiser tarteletter og jeg snupper et par forårsruller og så kaster vi os over tv-aviserne, næh, Aase gjorde, så kan hun fortælle mig om der er noget nyt. Jeg skriver lidt på blogindlæggene og lægger det ud til offentliggørelse. Eller var der sgu ikke noget i tv’et der var værd at spilde sin tid på. Så godnat.

04. april. Tirsdag. Minus 4 grader, vinden er svag fra nordøst og solen skinner for det meste.
Hører trissen og sover i det hele taget ikke for godt. Lægger kabalerne ved firetiden og småslumrer så til klokken halv otte hvor rutinerne tager over. Efter morgenmaden ruller jeg en tur til onkel Harald og bagefter i Rema. Let frokost og så ruller jeg en tur til fiskemanden i Karrebæksminde og køber lidt til fruens og min Påske frokost. Aase har gjort rent det meste af dagen og selvom det måske lyder mærkeligt, kan man ligefrem lugte at her er blevet støvet grundigt af. Eftermiddagskaffe til cykelløbet Baskerlandet Rundt og så er der hurtigmad fra Aldi.
Der er ikke noget i de licensbetalte kanaler jeg gider se, så jeg tager hul på en DVD-samling om MASH. Det var en af mine yndlingsserier i 80’erne. Har købt hele samlingen, så der burde være til masser til de mørke vinter og sommeraftener.

05. april. Onsdag. Minus 1 grad, lidt sol og vinden er svag fra nordøst.
Hører trissen og jeg bliver lidt forstyrret i søvnen. Lægger lidt kabaler og slumrer så videre til ved sekstiden og lægger resten af kabalerne. Står så op ved godt halv ottetiden og sparker liv i ritualerne.
Efter et bad slapper jeg lidt inden jeg gør klar til en tur til frisør Hanne for sidste gang, da det er hendes sidste dag som aktiv pensionist. Hvis jeg husker rigtigt, er hun blevet 73 år. Det er sgu ganske godt gået frue.
Har taget en flaske Lambrusco samt noget Summerbird chokolade med til hende som kan nydes på altanen i løbet af sommeren, som for fanden må være lige om hjørnet. Siger farvel og tak for denne gang sammen med en ældre dame som Hanne fortæller, er 92 år og hun kører sgu stadig bil, imponerende.
Ruller forbi Rema på hjemvejen og køber lidt fornødenheder. De har måske ikke lige det Aldi plejer at have, men jeg synes det går hurtigere med at komme gennem kasserne.
Hjemme igen og så er der cykelløb fra Eurosport 1 og 2. Aftensmaden er røget laks med krabbesalat og grønne asparges, samt en ostekiks. Aase drikker en tår øl og jeg et glas hvidvin.
Så er der lidt tv og Aase holder øje med aviserne og jeg ser MASH til jeg går til køjs.

06. april. Skærtorsdag. 4 grader, nogen sol og vinden er let fra sydlige retninger.
Hører trissen og har vanskeligheder med at falde i søvn igen, så kabalerne bliver lagt og derefter forsøger jeg at småslumre til ved halvottetiden. Den bliver otte inden jeg får sat gang i rutinerne.
Sætter opvaskeren i gang og går så i fitness lokalet og bruger en times tid på øvelser, håndvægte og 2 x 16 minutter på maskinerne.
Efter et forfriskende bad går jeg ud og fodrer fuglene og skifter vand i ’badekarrene’ Vander også det planerede og med græs tilsåede stykke hvor der før var elefantgræs.
Vi spiser lidt sen frokost med sild, alt for lidt røget ål og et stykke med gravet laks. Synes ikke det smagte af meget, eller også er jeg ved at miste smagssansen, men fruen var enig. Et glas øl og et par snapse hjalp på en lidt kedelig frokost.  Så er der cykling fra Baskerlandet og atter er Jonas Vingegård fremme i skoende. Aase lægger kabaler og jeg ser et par afsnit af MASH inden sengetid.

07. april. Langfredag. 2 grader, vinden er let fra øst og solen skinner for det meste.
Hører trissen og har lidt svært ved at falde i søvn igen og lægger alle kabalerne. Småslumrer et par timer og står så op og sætter ritualerne i gang. Skifter og vasker samt tørrer sengetøj.
Efter en lidt sen morgenmad går jeg i ’studiet’ mens Aase lægger kabaler. En lille time går, med udmattelse og tortur. 😊 Det skal dog retfærdighedsvis siges, at jeg normalt har det bedre de dage hvor ’torturen’ har spillet en rolle. Bad og afslapning til cykling på fladskærmen, Senere sprød kylling og kartofler leveret af Gordon.  Vi ringer til Pia og Kurt og ønsker godt rejse i morgen. Aase lægger kabaler og jeg ser MASH. Sengetid for pensionister.

08. april. Lørdag. 4 grader, vinden er let fra nordøst og solen skinner.
Hører ikke trissen men vågner ved firetiden og må op en tur. Slumrer videre og lægger så kabaler inden jeg sætter gang i ritualerne. Efter morgenmaden ruller jeg en tur til Aldi for blandt andet at købe bananer og lidt til kaffen. Helle og Morten kigger forbi til en tår eftermiddagskaffe og en sludder og Helle medbringer stuvet hvidkål og frikadeller til pensionisterne. Tak for det, det smagte godt. Efter Helle og Morten er kørt ser vi cykling på fladskærmen inden vi indtager Helles menu.
Lene og Kenny ville være kommet en tur på vej hjem fra Maribo, men det blev lidt sent inden de kom ad sted, så de ruller direkte til Søborg.
List underholdning til fruen og jeg ser MASH inden sengetid.

09. april. Søndag. 2 grader, vinden er let fra øst og solen skinner gennem de tynde skyer.
Hører trissen og slumrer videre til klokken godt 5, hvor kabalerne lægges. Slumrer lidt igen inden jeg står op ved halv ottetiden og sætter gang i rutinerne. Efter morgenkaffen, lidt regnskab og så tændes for årets udgave af cykelløbet Paris-Roubaix som følges mens vi gennemfører dagens motion. Aase med de 15 runder og cykling og jeg med en times FUT. Resten af dagen står så på cykling på fladskærmen.
Jah, masser af cykling og dramatik og Mads Pedersen blev nummer fire.
Frikadeller, kartofler og sovs, samt rabarberkompot fra Sundtakeaway er aftenens menu. Lidt tv-aviser som begge fortæller de samme historier. Idioter.
Lidt underholdning til pensionisterne og jeg slutter af med en MASH.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata