17. april. Mandag. 7 grader, solen er oppe og vinden er svag fra sydvest.
Hører kun trissen ganske svagt, men det er også Nana, som er meget stille af sig. Jeg vågner ved fem tiden og går en runde. Lægger kabaler, både dem fra forleden og en af Aases og så mine egne fra i dag. Slumrer til klokken halv otte og så sættes gang i ritualerne.
Vi samler os sammen til en tur mod Vadestedet ved frokosttid. Aase når at få cyklet 25 minutter inden John dukker op. Lidt udstrækning og en gåtur og vi kører hjem igen, besøger dog Rema undervejs, hvor de ikke havde det vand på flaske som vi synes bedst om og kun meget grønne bananer.
Hjemme og jeg hopper på bkool træneren og ruller små 40 minutter.
Så lidt cykling på fladskærmen mens vi drikke kaffe og spiser Lindas gode æblekage.
Aftensmaden er kylling frikassé, som ikke smagte af så meget. Lidt aften tv og jeg ser atter et afsnit af MASH. Godnat.

18. april. Tirsdag. 7 grader, solen skinner og vinden er let og kold fra nordøst.
Hører trissen, som vist var ny i kvarteret. Slumrer til klokken seks og så lægges kabalerne.
Står op ved halvottetiden og aktiverer ritualerne.
Aase lægger kabaler og jeg går ud og fejer gaden foran indkørslen, for der ligger som altid masser af granit sten, det lort. Klipper så æbletræernes grene af der sidder indvendig på stammen og dem der krydser hinanden. Så får roser lige en studsning og det gør vinen også. Havearbejdet slut for i dag. Nu gælder det motionen. Aase går sine 15 runder og cykler så bagefter og jeg går i fitness lokaler og slider mig igennem alle øvelser, håndvægte og begge redskaber. Badet venter forude. Så en kop kaffe til cykelløbet på fladskærmen. Aftensmaden er veganerbøffer med flere forskellige typer kartofler til. Udluftning foretages derefter. Ser en Barnaby og et afsnit af MASH. Sengetid.

19. april. Onsdag. 7 grader, sol men vinden er let fra nordøst og er skidekold.
Hører trissen, og har atter vanskeligt ved at falde i søvn igen. Slumrer til klokken næsten seks og lægger så kabalerne inden jeg står lidt tidligt op og vækker fruen. Jeg skal til osteopat midt på formiddagen.
Efter badet ruller jeg mod Vadestedet, hvor ’mishandlingen’ foretages og efter tre kvarter er jeg ude igen. Ruller en tur i Aldi og køber lidt fornødenheder. Er sat lidt på holdt da jeg skal til tandlæge klokken 15:15, det er sidste gang jeg tager en sådan tid.
Slipper dog nogenlunde igennem tandlægebesøget og er hjemme så jeg kan se afslutningen på et belgisk cykelløb.
Hurtig mad fra Aldi til aften og så er vi klar til tv-aviserne.  Aase ser vist lykkehjulet og jeg ser en Barnaby fra lageret. Falder lidt omkuld undervejs, det var vist rødvinen der markerede sig.

20. april. Torsdag. 7 grader frisk vind fra nord øst og solen skinner for det meste.
Hører vist ikke trissen og vågner ved godt fem tiden og går en lille tur. Kabalerne lægges og jeg snupper lige en god time mere på den anden side. Så er det tid til start på ritualerne. Efter morgenmaden og lidt tøjvask går jeg i motionslokalet og tager den store tur med øvelser, håndvægte og begge maskiner i 17 minutter. Aase lægger kabaler og går så i gang med sin sædvanlige motion. Let frokost.
Jeg går ud og klipper kanter med græstrimmeren. Eftermiddagskaffe og cykelløb på fladskærmen.
Aftensmaden er mørbradgryde med grønne bønner og ris.
Aase ser noget underholdning og jeg ser en Barnaby fra lageret. Sengetid.

21. april. Fredag. 8 grader, masser af sol og vinden er frisk fra nordøst.
Høre trissen ganske svagt og sover til klokken fem. Kabaler, lidt mere slummer og ved halv ottetiden banker fruen og ritualerne går i gang. Vi har en aftale hos Aases frisør omkring middagstid og det når vi i fin stil.
Vi kører lige en tur via Sct. Jørgens Park for at få et par stykker smørrebrød med hjem, men det kunne ikke lade sig gøre for der var ingen smørrebrødsjomfru her klokken tretten. Dårligt synes jeg nok.
Hjemme igen og vi går / ruller en tur en tur på græsplænen, så Aase kan føle foråret er på vej.
Så sætter jeg mig på cykeltræneren og ruller ca. 13 km på Swift.
Vi ser lidt cykling til kaffen og senere indtager vi kalkunfrikadeller til noget ris og grøntsager.
Aase ser noget underholdning og jeg snupper et par afsnit af MASH. Det kneb med at holde mig vågen efter et par glas rødvin. Sengetid.

22. april. Lørdag. 10 grader. Let vind fra sydøst og solen skinner.
Hører trissen svagt og går en tur efter hun er gået. Slumrer videre til klokken seks og lægger så kabalerne inden Aase banker tidligt og vi starter dagen med ritualerne. Efter morgenmaden synes jeg at jeg til en forandring bør aflægge LIDL en visit. Klokken er kun godt ni, så der er nok ikke overfyldt. Ganske rigtigt, der var til at komme rundt uden de store forhindringer. LIDL har alle dage haft det bedste vand med brus, så det må med hjem, men ellers ligner biksen sig selv. Jeg går i fitness lokalet efter hjemkomsten og bruger ca. 5 kvarter på de sædvanlige akrobatiske øvelser samt spinning og en tur på gå båndet. Aase går lokalerne tynde med rollatoren og snupper så en cykeltur bagefter.
Vi spiser en croissant med Skagensalat og et stykke med polsk laks og den er ikke værd at skrive om. Et par snapse og et glas øl tog dog lidt af den grimme smag.
Jeg ser MASH på dvd’en, da jeg ikke kunne finde noget på de andre kanaler.

23. april. Søndag. 9 grader, let vind fra syd og det smådrypper.
Hører trissen og har vanskeligheder med at sove videre. Lægger kabaler og forsøger at slumre et par timer mere.  Sætter gang i ritualerne og vasker og tørrer tøj bagefter.
Let frokost og så er der cykling på fladskærmen, Liège Bastone Liège, for både kvinder og mænd.
Springer ikke dagen med motion, Aase går dog sine sædvanlige runder, men jeg er småutilpas og har ikke overskuddet. Spiser pasta med trøffelsauce til aften, leveret af Gordon.
Lidt underholdning til Aase og jeg starter atter dvd’en og ser nogle afsnit af MASH.
Hjælper fruen til køjs og snupper så lige endnu et afsnit af MASH inden sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata