15. maj. Mandag. 11 grader, lidt sløret sol og vinden er svag fra nordøst.
Hører ikke trissen, men vågner ved tre tiden, men ved ikke hvorfor. Det kniber at falde i søvn igen og der lægges kabaler inden jeg slumrer videre til klokken godt syv. Skriver lidt på indkøbssedlen og står så op og gør rutinerne aktive. Vi gør klar til en udflugt mod Vadestedet. Efter Aase fik gået et par runder og fik udstrakt arme og ben ruller vi en tur i Rema og bagefter til onkel Harald inden vi indtager den lette frokost på terrassen i sol og 24 graders varme. Ingen cykling på fladskærmen, der er hviledag.
Vi spiser indenfor, frikadeller og kold kartoffelsalat.  Underholdning til pensionisterne. Jeg ser et par afsnit af MASH inden vi går til køjs.

16. maj. Tirsdag. 10 grader, gråt og blæsende fra nordvest.
Hører ikke trissen. Må dog op en tur ved firetiden. Småslumrer lidt og lægger så kabaler og forsøger at knurre et par timer mere. Op ved halvottetiden og ritualerne startes.
Det var så Willys fødselsdag og han får lige et tillykke og nogle tanker.
Alt går efter planen og jeg når at få et bad inden jeg ruller mod Vadestedet for at blive behandlet med osteopati. 😊
På vejen tilbage til Figenvej, smutter jeg en tur indenfor hos Aldi og køber livsfornødenheder, brændevin etc. 😊Der vaskes og tørres tøj til en forandring.
Hjemme og lægge på plads og Aase har cyklet mens jeg var fraværende og jeg smutter så i fitness lokalet for lidt gymnastiske øvelser, løbebånd og spinning.
Burgere til aften og så slapper vi ellers foran fladskærmene.

17. maj. Onsdag. 8 grader, blæsende fra nordvest og det er gråt.
Hører trissen, men sover videre til ved sekstiden. Kabalerne lægges og ved halvottetiden sættes der gang i rutinerne. Mens vi spiser morgenmad, kommer medicinmanden med fruens medicin til 14 dage, han får noget gammelt udløbet medicin med til destruktion. Vi gør klar til Aases tur til fodterapeuten omkring frokost og er på plads til tiden. Parkerings forholdende er lidt udfordrerne, men det lykkes. Til Figenvej via Aldi og så er der dømt afslapning. Aase træner dog på cyklen, men jeg ligger brak i dag. Jeg får en ordentlig sludder med genboen Rikkes mor og hilst på hundene. Så lidt cykling fra det regnfulde Italien.
Aftenens menu er fulkornspasta og noget sammenbiks samt et glas rødvin.
Forsøger at følge lidt med i en optaget Barnaby, men det kniber sgu gevaldigt med at holde øjnene åbne. Sengetid for pensionister.

18. maj. Torsdag. 7 grader, mest sol og vinden er svag fra vest.
Hører ikke trissen, rødvinen har gjort sin virkning. Sover til klokken seks og så er det kabaletid. Småslumrer en times tid op så startes ritualerne. Min energi kan ligge på et lille sted, så også i dag gemmes motionen til bedre tider. Vasker lidt og slapper så en times tid inden Helle, Freja og Morten dukker op og får en tår at drikke og eller en kop kaffe. Hører lidt om Frejas planer for at læse videre med fokus på det kinesiske sprog. Hun er i øvrigt en rigtig rar ung dame. 😊
Vores aftensmad er tarteletter til Aase og et par forårsruller til mig.
Så er der dømt underholdning på fladskærmen. Jeg ser MASH.

19. maj. Fredag. 10 grader, en sløret sol og vinden er svag fra øst.
Hører trissen og kan sgu ikke falde i søvn igen, roterer noget rundt i sengen inden jeg efter en times tid slumrer lidt igen. Så lægges kabalerne og rutinerne sparkes i gang. Bagefter går jeg i fitness lokalet og sveder mig igennem tre kvarter. Så er det fruens tur. 15 runder og cykling bagefter. Let frokost og noget senere cykling fra det regnvåde Italien på fladskærmen.
Anni blev begravet i dag, hvilket jeg synes er vemodigt selvom hun var tæt på de 85 år. Håber du klarer dig Palle.
Aftensmaden er for stegt andesteg og flødekartofler. Et glas rødvin fuldender måltidet.
Tv-aviser og så er aftenen begyndt. Noget underholdning til fruen og jeg har en Inspektor Frost og en Barnaby på programmet. De bliver dog begge optaget til senere benyttelse, men jeg ser MASH.

20. maj. Lørdag. 10 grader, nogen sol og vinden er svag fra øst.
Hører trissen og må op en tur. Slumrer videre til ved fem tiden og så gælder det kabalerne. De bliver fuldbragt og jeg småslumrer lidt til omkring halv otte. Ritualerne indledes og bagefter er der vask og tørring af sengetøj, derefter vask og tørring af håndklæder og ind imellem når jeg at cykle små 40 minutter på Swift.
Så ville det for øvrigt have været Helles mors fødselsdag i dag. Hun var blevet 74 år.  
Der er noget cykling fra Italien på fladskærmen som vi overvåger og forsøger at slappe lidt af inden aftensmaden, som i dag blev kylling inder filet med stegte kartofler, noget grønt samt lidt dressing.
Underholdning af forskellig art til pensionisterne inden sengetid.

21. maj. Søndag. 10 grader, lidt sol og vinden er svag fra sydøst.
Hører trissen og forsøger så at sove videre, men hoster en del og er noget generet af det. Falder dog i en urolig søvn. Lægger kabaler ved sekstiden og står så op da fruen banker ved halvottetiden.
Rutinerne sættes i gang og efter morgenmaden er der lidt administrativt papirarbejde.
Aase motionerer og jeg flader ud i dag, er lidt kvæstet af den hosten. Så det bliver på fladskærmen jeg ser motion fra Italien. Hurtigmad fra Aldi udgør aftensmaden.
Atter lidt underholdning inden sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata