29. maj. Mandag og 2. Pinsedag. 13 grader, let vind fra nordvest og solen er sløret af tynde skyer.
Hører trissen ved to tiden og må op en tur og kan så ikke falde i søvn igen. Lægger kabaler og forsøger så at få et par timer mere på øjet. Vågner ved halvsekstiden og vender mig om på den anden side. Nå, nu det må være tid til at sætte gang i ritualerne.
Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi, dem begge to, men kan ikke finde kokosmakroner til fruen.
Efter hjemkomsten starter Aase sin motion runde og jeg laver en let frokost. Aase ser Royal Run og jeg ser cykling fra Norges land. Aftensmaden er burgere som vores far laver dem, når de er købt i Aldi.
Lidt aften underholdning.

30. maj. Tirsdag. 12 grader, let vind fra nordvest og også i dag er solen sløret af tynde skyer.
Hører trissen ved tre tiden og futter lige en tur. Småslumrer lidt og lægger så alle kabalerne. Står op ved godt syvtiden og vælger at aflyse besøget over på Vadestedet, da jeg stadig ikke er helt oppe i omdrejninger.
Vækker fruen og ritualerne startes.  Har en masse jeg gerne vil foretage mig, men får kun sat vasketøj over og destrueret 20 gamle harddiske inden de skal på lossen. Vasker og tørrer dog også lidt tøj.
Aftensmaden er kalkunfrikadeller og så er dagen reddet.
Resten af aftenen står i Barnabys tegn, for mit vedkomne.

31. maj. Onsdag. 12 grader, let vind fra nordvest og solen kæmper stadig med slørede skyer.
Hører trissen og må op en tur bagefter. Forsøger at sove et par timer mere uden held. Lægger kabaler og roterer rundt i sengen. Gider ikke stå op, men ritualerne skal jo passes og jeg har en aftale med fodterapeuten til frokost. Vi går i gang og efter badet ruller jeg ad sted til Jeanne og får ordnet fødderne. Jeg har mistet bøjlen på højre storetå. Jeanne fjerner den anden bøjle og vi forsøger så et par måneder uden ståltråd på store tæerne. Jeg ringer til Toyota og taler med Theis om opsætning af min nye telefon til håndfri. Jeg kan bare køre derud og så vil Theis klare den opgave og det gjorde han. Fik også at vide at Jesper som var salgschef, og som jeg synes enormt godt om, desværre har forladt Toyota.
Hjemme igen hvor Helle er ankommet og som er gået i gang med at ordne vores terrasse for ukrudt.
Den bliver rigtig fin, tak for det Helle, det er dejligt at du tager dig tid til at gi’ et nap. Vi snupper en kop kaffe inden Helle ruller hjemad for at vaske tøj. Aase går i gang med træningen og jeg forsøger at slappe lidt af inden aftensmaden som i dag er et stykke franskbrød graved laks og en ostekiks samt et par glas øl til fruen og et glas hvidvin til undertegnede. Let underholdning til pensionisterne.

01. juni. Torsdag. 13 grader, let vind fra nordvest og solen er fraværende. Den kommer dog frem omkring frokosttid.
Hører ikke trissen, hvidvinen har haft sin mission. Vågner omkring halv fem og lister en tur. Slumrer lidt videre og lægger så nogle af kabalerne, her den første sommerdag. Synes ikke vi har haft noget rigtigt forår, for koldt og for blæsende. Ritualerne startes og mens Aase rydder op og lægger kabaler går jeg i fitness lokalet for første gang i denne uge. Bagefter samler jeg et par læs til lossen sammen. På den grønne losseplads har de ændret tilkørselsforholdene så det nærmest er en labyrint, de mennesker er sgu da dybt åndsvage. Hjemme igen og går så en tur med kantklipperen, da vi fik slået græs i går.
Aftensmaden er flødekartofler og veganer schnitzler samt et glas rødvin.
Underholdning til Aase og MASH til mig.

02. juni. Fredag. 12 grader, let vind fra nordvest, men solen skinner.
Hører trissen og småslumrer til klokken godt halv fem, hvor et eller andet vækkede mig. Lægger alle kabalerne og forsøger med kun lidt held at få en time mere på øjet. Står op ved halvottetiden og starter rutinerne. Bagefter er der opvask, vask og tørring på programmet mens jeg smutter i fitness lokalet i små 40 minutter. Aase træner som sædvanligt og jeg holder en lille pause i dagen.
Det er fint vejr udenfor, bortset fra at det som sædvanligt stormer aht.
Aftensmaden er ris og bbq kylling fra Sundtakeaway.
Vi går så i venteposition. Kenny forventer at kigge forbi på vej hjem fra Liva. Han kommer sent til stationen pga. togbusser. Vi når dog Figenvej og får en kort snak inden sengetid.

03. juni. Lørdag. 11 grader, svag vind fra nordøst og solen skinner.
Hører trissen men sover videre til klokken godt halv seks. Læger alle kabalerne og slumrer en times tid mere. Fruen banker og lørdagens ritualer starter. Efter morgenmaden ruller jeg en tur i Aldi og køber livsnødvendigheder, rødvin, hvidvin etc. 😊Den vin vi normalt køber, er på tilbud lige pt, 25% nedsat.
Hjemme og jeg gør anstalter til at fylde vand på gasfyret, og tester så bagefter højtryksrenseren, da jeg har i sinde at rense fliser en de kommende dage. Må en tur på loftet efter det specielle mundstykke til fliserensning. Finder et par andre småting som så sættes til salg på Facebooks markedsplads.  
Kenny og jeg henter flæskestegs sandwich på Skovgrillen og de er gode og der er fandme nok af den.
Kører Kenny til stationen først på aftenen. Nu er der dømt TV2 tv-avis.
Vi slapper lidt foran husalteret inden sengetid, Aase med noget underholdning og jeg med Frost.

04. juni. Søndag. 10 grader, svag vind fra nordvest og solen skinner det bedste den har lært.
Hører trissen lang væk, men slumrer videre til klokken næsten seks. Lægger kabaler og småslumrer lidt og så er det op og sætte ritualerne i sving. Da morgenmaden er overstået, går vi i gang med at rydde lidt op, støvsuge, vaske gulv samt vaske og tørre tøj. Bodil B. L. kommer nemlig på visit i dag.
Frokosten går vi let hen over, da Bodil ofte har kage med til kaffen og i dag var ingen undtagelse. Vi sludrer og drøfter dagens Danmark i nogle timer inden Bodil atter drager hjem ad. Hun skal om en halv snes dage opereres og have nyt knæ. Det har vi måske lidt vanskeligheder med at forstå, da hun jo futter gevaldigt rundt med det gamle knæ. Vi spiser burgere til aften og drikker et glas vin.
Underholdning til pensionisterne, jeg ser MASH.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata