05. juni. Mandag. Jep, så er den her igen, mandagen, godt nok i forklædning som Grundlovsdag. 13 grader, svag vind fra sydvest og solen skinner fra en let sløret himmel.
Hører trissen i det fjerne, men slumrer videre til omkring klokken fire, hvor hvidvinen slog igennem. Lægger kabaler og forsøger at overliste søvnen, men det bliver noget afbrudt indtil fruen banker og ritualerne sættes i gang. Mens Aase lægger kabaler, galopperer jeg i fitness lokalet til små 40 minutters fut.
Bagefter forsøger jeg at rense fliserne i indkørslen med højtryksrenseren, blev dog ikke helt færdig så jeg ser på resten i morgen. Senere kommer turen så til fliserne som udgør terrassen.
Eftermiddagskaffen indtages på terrassen og minsandten om ikke Aase blev inspireret af det gode vejr til at går en tur rundt om huset med rollatoren og senere en runde på Figenvej. God gået frue.
Vi spiser aftensmad, også på terrassen og det var delvis rester fra menuen i fredags.
En rigtig fin sommerdag, selvom det ikke var sådan rigtig varmt. Vi ser lidt tv-aviser hvor Mette Fredriksens besøg hos den amerikanske præsident Joe Biden fylder mest.
Vi underholdes via fladskærmene.

06. juni. Tirsdag. Da klokken var godt fem var jeg oppe en tur og der var det kun 6 graders varme. Klokken halv otte var temperaturen nået 14 grader, vinden svag fra vest og solen skinner for det meste.
Hører trissen men slumrer hen til ved fem tiden. Lægger kabaler og småslumrer lidt. Fruen banker ved godt halvottetiden og ritualerne tager sin begyndelse. Jeg har under overvejelse at snuppe en tur på MTB’en ind over Rønnebæk. Gør alt klar og smutter så ad sted. Møder Sofus og Hanne i skoven, men stopper ikke. Det lufter en del og mit højre ben er ikke rigtig villig til at yde en indsats. Når dog gennem de ca. 13 km på 53 minutter. Bagefter lidt cykling fra Frankrig. Aftensmaden er pasta med kødsovs.
Ser lidt tv-avis og går så over til at skrive lidt på blogindlæggene. Lidt senere et par afsnit af MASH.

07. juni. Onsdag. I dag klokken fem var temperaturen kun 5 grader, vinden svag og solen var på vej op.
Vækkes lidt i klokken fem af trissen, som jo så er noget sent på den og også lidt uerfaren tror jeg, da sengen hæves og sænkes og hun glemmer at stille natbordet på plads igen. Går ind til fruen og justerer så på inventaret inden jeg går til køjs igen.
Læger kabaler og småslumrer lidt inden vi sætter gang i rutinerne ved godt halvottetiden.
Aase ruller ind og lægger kabaler og jeg ruller en tur i Aldi. Hjemme igen og en let frokost stables på benene og Aase motionerer og jeg ved sgu ikke rigtig hvad jeg gider. Nå, får samlet et læs til lossen og så er det ad sted. Vi ser også lidt cykling fra Frankrig hvor Mikkel Bjerg vandt dagens enkeltstart med Jonas Vingegård på anden pladsen. Jeg sidder lidt udenfor og drikker et glas hvidvin inden jeg gør et par laksemadder parat samt en ostekiks. Ved ikke hvad Aase ser, men jeg lader et par MASH’er rulle over skærmen inden sengetid. Er en anelse vissen, kan vist ikke tåle hvidvinen. 😊

08. juni. Torsdag. Også i dag var temperaturen kun 5 grader ved fem tiden, vinden svag og det er en anelse skyet. Hører ingen trisse, men sover kun til klokken halv fem og nu kniber det med at falde i søvn igen. Lægger de fire ud af fem kabaler og småblunder lidt til ved halvottetiden. Ritualer påbegyndes og bagefter går jeg i fitness lokalet for en god halv times udmattelse.   
Let frokost inden vi skal til Vadestedet med Aase. John møder op og herser lidt med fruen, inden vi atter ruller mod Figenvej via Rema. Kaffen indtages udenfor i det meget fine vejr, selvom om det lufter lidt for meget efter Aases smag. Tarteletter og rester udgør aftensmaden. Så lidt tv-aviser og tørre vejrudsigter.
Almindelig underholdning og MASH til mig.

09. juni. Fredag. 9 grader, vinden er let fra sydøst og solen skinner delvis endnu.
Hører trissen, men sover videre til klokken halvseks. Kablerne lægges og jeg forsøger at få en time mere, uden det store held. Ritualerne aktiveres og bagefter er der vask af sengetøj. Senere tørres det også.
Aase går de 15 runder og cykler nogle minutter og jeg får ikke taget mig sammen til noget som helst. Slapper lidt og undrer mig over hvor fantasiløse dagens børn er. Hver dag hopper man i hoppegyngen og sparker larmende til en bold, men foretager sig ikke en skid uden for parcellen. Vi har noget af den flotteste natur i denne del af Sydsjælland, men nej det rækker fantasien ikke til.
Aftensmaden er pasta og kyllingefilet.
Aase ser noget underholdning og jeg snupper en Barnaby fra lageret.

10. juni. Lørdag. 10 grader, pelikanen er ved at lette fra sydøst og solen diskuterer lidt med skyerne.
Hører trissen langt væk og sover så til klokken godt fem. Kabalerne læges alle sammen og så forsøger jeg med et par timer mere.
Klokken halv otte, sættes ritualerne i gang og bagefter lægger fruen kabaler og jeg går i fitness lokalet små 40 minutter. Aase går de 15 runder og cykler. Vasker og tørrer håndklæder med mere.
Så er der cykling og Le Mans fra Frankrig. Aftensmaden er græske frikadeller og bulgur ris.
Barnaby til mig og Aase lægger vist kabaler.

11. juni. Søndag. 11 grader, let vind fra øst og solen skinner for det meste.
Hører trissen, men slumrer videre til klokken godt fem, hvor kabalerne lægges og klokken seks banker fruen og har brug for en hjælpende hånd. Vi snupper lige en time mere inden vi starter rutinerne op.
Jeg ordner lidt papirer og regnskab og Aase starter på træningen og jeg går i bad og får ikke taget mig sammen til at træne i dag, men sætter mig og ser Le Mans. Senere aktiverer jeg TV2 Sport X kanalen og vi kan så se Schweitz Rundt den næste uges tid. Jeg nedlægger så Euro News kanalen som kun sjældent har noget jeg kan følge med i. Jeg laver noget sammenbiks og er ikke for heldig med det forsøg.  
Underholdning til pensionister af forskellig art inden sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata