19. juni. Mandag. 14 grader, vindstille, og solen maser sig igennem det tynde skylag.
Hører ikke trissen, som var en ung mand, fortæller Aase senere. Sover sgu til klokken halv seks. Lægger kabaler og småsover lidt ind i mellem. Fruen banker ved syv tiden og vi starter mandagens rutiner.
Vi er i god tid, så efter morgenmaden springer jeg i fitness lokalet og bruger ca. 40 minutter på at plage mig selv. Senere ruller vi til Vadestedet og John kommer og træner med Aase et kvarters tid. Så ruller vi hjemad via en tur på Ydernæs, H.C. Andersens vej og en tur i den nye del af digtervejs kvarteret.
Hjemme igen og Aase hopper på cyklen og spiser den ydmyge frokost ind i mellem.
Sætter mig og roder lidt på computeren og bliver kontaktet af Gunhild som fortæller via Messenger at jeg har penge til gode hos DHHS, slå det selv op, men det viser sig selvfølgelig at nogen har nappet hendes profil og udgiver sig for hende. Jeg blokerer svindleren og anmelder forholdet til Facebook.
Vi spiser LIDL burgere til aften, ikke det store at råbe hurra for.
Let underholdning til de gamle.

20. juni. Tirsdag. 14 grader, stort set vindstille og solen forøger at holde sig på den skyfrie himmel med skiftende held. Hører ikke trissen og sover minsandten til klokken næsten seks.
Lægger kabaler og småblunder så lidt inden jeg står op ved halvottetiden.
Sætter ritualerne i gang og bagefter samler jeg materialer og værktøj sammen til at lakere dørtrinene på begge yderdørene. Det bliver fuldbragt i løbet af dagen og jeg forsøger også at få sat vores efterhånden nye(gamle) flethegn op. Det viser sig til min skræk at hegnene er ca. 1½ cm længere end de gamle. Nu er gode dyr rådne. Stolperne kan ikke flyttes, så jeg må ty til en løsning som ad stedkommer at beslagene må sættes indvendig og så holde hegnene ind mod stolperne udvendig. Hmm, det tænker jeg lige lidt over.
Aftensmaden er ris, kylling og chutney, det var en passende menu til en noget varm dag.
Så rydder Aase op og jeg digter et blogindlæg. Atter lidt fra tv-kanalerne på fladskærmen.

21. juni. Onsdag. 16 grader, næsten vindstille, men der trues med blæst fra vest. Solen skinner endnu og så er det vist årets længste dag.
Hører heller ikke trissen i nat og sover til klokken godt halv seks. Lægger kabler og småslumrer til Aase banker og vi går i gang med dagens ritualer. Hverken Aase eller jeg er specielt motiverede for den store forkromede udfoldelse udi motionen. Aase er lidt utilpas og jeg er bare træt.
Hannes ven, Carsten vil komme en tur forbi for at vise mig hans indkøb af hækkeklipper som også kan installeres på en form for stillads med hjul. Har overvejet at investere i noget sådan og selv klippe hækken, Imidlertid kommer Jørgen, den herre som klipper vores græs en gang om ugen og han fortæller at NH kommer i næste uge og klipper hækken.
Hanne og Carsten kommer og viser mig den batteridrevne hækkeklipper han har investeret i. Kan desværre ikke huske fabrikatet, men den virkede let og med et fornuftigt størrelse svær, 55 cm tror jeg. Han havde ikke stilladset med.
Vi spiser rester til aften og fylder os med koldt Radler til. Det er halvt appelsin / citronvand og øl. Det kan jeg godt lide, for det er ikke for stærkt, ca. 2,5%, så jeg kan godt tillade mig at snuppe en sådan selvom jeg skal ud og køre. Vi finder lidt underholdning frem på fladskærmen inden sengetid.

22. juni. Torsdag. 16 grader, svag vind fra vest og solen skinner for det meste.
Hører ikke trissen, men våger ved halvfiretiden og må op, det kolde øl har sin pris. Slumrer videre til klokken seks og så går jeg i gang med kabalerne og småslumrer til ved godt halvottetiden. Rutiner aktiveres og da morgenmaden er konsumeret ruller jeg en tur i LIDL, hvor jeg på fruens opfordring er på jagt efter en rund dug, men kan simpelthen ikke finde noget der bare minder om en dug, derimod er der tonsvis af sengetøj.
Jeg ruller hjemad med de andre varer og læsser af inden jeg også ruller en tur i Aldi, hvor de til min store overraskelse har en form for kokosmakroner, nu kalder de dem bare kokos toppe. Nu bliver Aase da glad, da det lige er den slags hun foretrækker til eftermiddagskaffen.
Fruen går de 15 runder og cykler derefter. Jeg går i fitness lokalet og kommer til at svede gevaldigt. Temperaturen indendørs er mellem 24 og 25 grader det meste af døgnet.
Vi venter med aftensmaden til Kenny ankommer og jeg henter ham ved godt 19:30 tiden.
Vi spiser en croissant med Skagen salat og et stykke med røget ørred. Supplerer lige med en snaps og et glas øl. Vi går forholdsvis tidligt til køjs.

23. juni. Fredag. 18 grader, solen mangler i dag, men vinden er svag fra nordvest.
Hører ikke trissen men vågner ved firetiden og har svært ved at falde i søvn igen. Står op ved halvsyvtiden og sætter gang i ritualerne. Kenny skal tidligt til Maribo, så vi forsøger at nå toget fjorten minutter over ni.
Alt lykkes i en Toyota. 😊
Hjemme igen hvor energiniveauet er lavt. Aase går dog sine runder og cykler også. Jeg slapper lidt og lægger kabalerne. Så, nu får vi pudset vinduer.
Får ikke foretaget mig noget væsentligt og venter stort set på vi skal spise til aften og menuen er sprød kyllingefilet med kartofler. Se lidt tv-avis og venter så på at Kenny skal hentes på stationen. Men som det efterhånden mere er reglen end undtagelsen, er togdriften stærkt uregelmæssig. Toget Kenny kommer med er godt en time forsinket, men når dog hjem til klokken godt 21:30.
Vi sludrer lidt og så kryber vi alle til køjs.

24. juni. Lørdag. 16 grader, lidt sol, lidt skyer, lidt vind fra nordvest og det er ikke så varmt som i går.
Hører ikke trissen og slumrer sgu til klokken seks. Så må jeg i gang med kabalerne og ved godt halvottetiden står jeg op og sætter gang i lørdagsrutinerne. De ligner dog de andre dages.
Efter morgenmaden når drengene at få et bad inden vi henter Lene ved stationen og ruller mod Næstved Storcenter, hvor Lene aktiverer indkøbsgenet. Jeg ruller hjem ad og forventer at hente indkøberne inden vi kører mod Skovgrillen for at købe flæskestegsburgere sidst på eftermiddagen. Den er klaret, men de flæskestegsburgere var sandelig noget mere kedelige end sidste gang. Det var nok den småsure gimpe der modtog ekspeditionen der er årsagen. Vi så nogle billeder under indtagelsen af de kedelige burgere, som viste, måske en ung mand på vej til en Verden udenfor, omkring juletid. 😊
’Københavnerne’ køres til stationen, hvor de forhåbentlig kan få kørelejlighed mod Hovedstaden og Snopperup. Tror det lykkes, selvom Kenny senere skrev at de holdt en pause på en halv times tid på Køge station.
Vi ser lidt om situationen i Rusland, hvor de har lavet et enormt skuespil til at narre Vesten med.

25. juni. Søndag. 18 grader, fuldt blus på den store lampe og vinden er svag fra sydvest.
Trissen kommer forbi, men jeg hører hende ikke. Sover til klokken halv syv. Når ikke at lægge alle kabalerne inden vi starter dagens ritualer.
Det er varmt både inde og ude, men det forhindrer ikke pensionisterne i at motionere. Aase går sine 15 runden og cykler bagefter og jeg galoperer ind i fitness lokalet og snupper små 40 minutter med gymnastik, løbebånd og spinningscykel.
Så er der ellers DM-cykling for alle klasser, men jeg ser kun herrerne, men Aase holdt også lidt øje med kvinderne også. Hun kan dog ikke huske navnet på vinderen. Hos herrerne vinder Matias Skjelmose DM-trøjen.  Så er der aftensmad, noget med vikingegryde og ris. Vi skyller lidt med rød og eller hvidvin.
Let underholdning fra fladskærmen.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata