26. juni. Mandag. 18 grader, tung og stillestående luft og solen skinner endnu.
Hører ikke trissen, men må op en tur. Sover derefter noget afbrudt, tror viste at varmen har en vis indflydelse på det. Får lagt nogle af kabalerne og småslumrer til ved halvottetiden hvor ritualerne aktiveres.
Må dog vække fruen som var noget langt væk.
Et kort bad til undertegnede og vi er klar til at stikke ad sted til Vadestedet for sidste gang i en hel måned. John har ferie. Træningen må så intensiveres på lokalt plan.
Efter træningen ruller vi en tur i den store Aldi og køber lidt fornødenheder. Hjemme igen og vi spiser en ydmyg frokost. Aase lægger kabaler og jeg tager en slapper.
Aftensmaden står jeg og Aldi for. Kold kartoffelsalat, frikadeller og friske jordbær til dessert. Det var en udmærket mandags menu blev vi enige om. Vi når lige at få et par tordenskrald og godt 10 millimeter regn i løbet af eftermiddagen og temperaturen faldt fra 26 grader til 21 grader udenfor.
Aase lægger kabaler, hun skylder vist et par stykker for denne måned. Jeg sætter mig og ser MASH og så er det sengetid.

27. juni. Tirsdag. 14 grader, det blæser fra nordvest og det er altså ikke lun luft. Solen skinner dog.
Hører trissen langt væk, men slumrer videre til klokken godt fem. Læger kabaler og lægger en plan for dagen. Ved syv tiden står jeg op og sætter ritualerne i gang. Vi starter lidt tidligere da Marlene fra VISP kommer ved ti tiden og ordner Aases høreapparater. Det gjorde hun så og fortalte hun havde rund fødselsdag i sin ferie. Vi gættede på 40, men nej, hun bliver faktisk 50 år. Det kunne vi jo nok have gættet, hun har voksne børn, har hun fortalt. Jeg ruller en tur til onkel Harald for at købe fuglefrø og imprægneringsvæske til fliserne. Så kommer Tøsen på visit og får lidt at drikke og spise og let håndspålæggelse. Det er hun glad for. 😊
Hjemme igen hvor Aase starter på sine 15 runder og cykler bagefter. Let frokost og jeg løber glad og fro ind i fitness lokalet og snupper45 minutters træning.
Ville så have været lidt udenfor og rode i haven, men synes ærlig talt at det var for køligt.
Slappede lidt og så lidt tekst-tv inden vi tilberedte aftensmaden. Sammenbiks med bulgur.
Aase lægger atter nogle manglende kabaler og jeg ser MASH inden vi går til køjs.

28. juni. Onsdag. 14 grader, gråt og det lufter en anelse fra nordvest.
Hører trissen og Aase, som taler om hvem der normalt kommer her om natten. Lidt vanskeligheder med at falde i søvn igen. Vågner ved halv sekstiden og lægger kabalerne, men mangler en. Rutiner sættes i gang efter at Aase har banket og vi er i god tid inden Helle kommer på visit. Jeg samler sammen til en lossetur på begge pladser og ruller ad sted. Ikke mange på nogen af pladserne.
Hjemme igen og så er det badetid og Aase går de femten runder.
Helle kommer og snakker et par timer inden hun atter lister hjem ad. Vi er altid glade for dine visitter.
Slapper lidt og så er det tid til aftensmad.
Aase spiser tarteletter og jeg ris og forårsruller. Har i løbet af dagen indtaget et par halv liter Radler og trods den lave alkoholprocent er jeg alligevel lidt mærket, så da jeg tager et glas hvidvin til maden, bliver jeg sgu noget træt. Får dog set et par afsnit af MASH inden vi går til ro. Jeg sidder lidt udenfor med trøje på inden jeg sniger mig mod sengen.

29. juli. Torsdag. 14 grader, gråt og det virker som om det har regnet ganske lidt. Vinden er svag fra sydvest.
Hører ikke trissen, men må sgu op en tur.
Lægger kabaler og småslumrer og klokken er næsten otte inden jeg sætter ritualerne i gang. Får en lille balle af fruen, som gerne ville tidligt op og ordne lidt i huset. Om forladelse frue, det tog lidt længere tid at sove end forventet. 😊
Nå, alting lykkes i en gasovn og jeg samler mig sammen til en tur ud og handle. Først bageren i Sct. Jørgens Park, så LIDL og til sidst måtte jeg i Rema for at købe druer og tomatjuice. Let frokost og Aase pisker rundt med Swiffer og håndstøvsuger og jeg gemmer mig i fitness lokalet i ca. 45 minutter. Benene var ikke gode i dag, cyklingen sled gevaldigt.
Lidt eftermiddags afslapning og så spiser vi kold kartoffelsalat og en karbonade. Bagefter går jeg en tur med kammerat Dyson.
Aase lægger kabaler og jeg har sat mig udenfor og læser lidt i de nye tilbudsaviser og Ugebladet.
Vi går tidligt til køjs.

30. juni. Fredag. 15 grader, gråt og det har regnet lige knapt en millimeter og vinden er svag fra nordvest.
Hører ikke trissen, men er vågen flere gange blandt andet pga. kramper i det ene lår. Er oppe ved fem tiden og lægger månedens sidste kabaler. Forsøger at småslumre lidt og står så op og starter ritualerne.
Så er det tid til lidt rengøring af toiletter og vask af gulve uden gulvtæppe.
Vi forventer at Pia og Kurt dukker op ved 13:30 tiden. Ganske rigtigt og så i en luksus RAV4, medbringende smørrebrød og vin samt en jordbærtærte. En meget hyggelig eftermiddag går jo alt for hurtigt. Det var godt smørrebrød og en dejlig hjemmelavet jordbærtærte. 😊
Vi ser lidt tv-aviser og et par andre udsendelser inden vi går til køjs.

01. juli. Lørdag. 15 grader, gråt og lidt finregn, vinden er svag fra nordvest.
Hører trissen og må op en tur efter hun er gået. Sover noget uroligt til klokken godt fem og lægger kabaler samt forsøger at luske mig til et par timer mere på øjet. Står så op ved halvottetiden og starter dagens rutiner. Indimellem kommer der et par katte for at hilse på. Malte, Tøsen og Leo er næsten daglige gæster.
Aase går sine runder og cykler inden hun tømmer opvaskemaskinen. Jeg vasker og tørrer tøj i større mængder, mens vi begge forsøger at følge med i første etape af TDF 2023. Rester af luksus smørrebrødet fra i går konsumeres sammen med en sildemad inklusive et par snapse.
Vi ser lidt på fladskærmen inden sengetid.

02. juli. Søndag. 15 grader, lidt blæsende og solen skinner for det meste.
Hører ikke trissen for jeg sov med høreværn pga. alt for høj og dårlig muzak i kvarteret.
Kabalerne lægges tidligt, minus en enkelt og så banker fruen og søndagen rutiner gøres aktive.
Efter morgenmaden lidt vask af håndklæder og så går jeg i fitness lokalet og Aase starter på de 15 runder inden cyklingen. En stor del af dagen slappes til TDF og til aften kylling og ris.
Ser lidt MASH inden vi går til køjs.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata