10. juli. Mandag. 19 grader, varmt, gråt og stille vejr.
Hører trissen, som taler med Aase og fortæller hun har fødselsdag. Jeg forsøger at sove videre, selv om det er drønene varmt. Vågner ved sekstiden og lægger kabalerne inden jeg står op ved halvottetiden og sætter skub i ritualerne. Bagefter ruller jeg en tur i Aldi. Det regner lidt og tordner i baggrunden. Opvaskeren kører og elpriserne ligger lige højt nok, men der kunne altså ikke være mere i maskinen.
Let frokost og jeg digter lidt på blogindlæggene.
Slapper lidt, er lidt tom for energi lige pt. Aftensmaden er frikadeller og flødekartofler.
Jeg ser de sidste MASH-afsnit, som desværre ikke var så gode som de første i serien. Det har det med at ende i alt for meget sentimentalt pladder. Fruen hjælpes til køjs og jeg er færdig ved godt 23-tiden.

11. juli. Tirsdag. 18 grader, varmt og solrigt og vinden er kun svag fra sydøst.
Hører trisserne, ja der var to i nat og den ene, Nanna, havde fødselsdag og vi havde købt en æske chokolade til hende. Det lød som om hun var glad for den. Slumrer videre og vågner ved sekstiden. Kabaler lægges og jeg småslumrer lidt til ved halvottetiden og så sparkes der til rutinerne.
Aase rydder op i køkkenet som sædvanlig og jeg kravler ind i motionslokalet og tvinger mig igennem tre kvarters umenneskelige udfoldelser. 😊
Aase går sine runder og jeg fremstiller en minimal frokost og sætter mig så og ser noget cykling fra TDF. Faldt sgu i søvn et par gange, men vågnede dog inden afslutningen. Vi spiser et par Aldi burgere, men det er de sidste for en tid, synes at kødkvaliteten er stærkt dalene. En tv-avis som Aase ser og fortæller mig hvis der er noget af betydning på vej. Det var der ikke. Ser den originale MASH-film, men den virker for gammel i plottet og er generelt meget mørk og derved uegnet til tv. Godnat.

12. juli. Onsdag. 17 grader, regnfuldt og vinden er svag fra sydøst. Det har tordnet og regnet siden klokken ca. tre i nat. Jeg har fået meget lidt søvn og er vist lidt pirrelig. Lægger nogle af kabalerne og starter rutinerne. Vi har begge en aftale med fodterapeuten kort før frokost. Så leveres fruens medicin til de næste fjorten dage. Ad sted til behandling af fødder og alt går efter planen udover et massivt regnvejr da vi forlod Figenvej og da vi landede på Hvedevænget. Efter endt god behandling, går det mod Figenvej igen via Aldi og denne gang i tørvejr. Bestiller varer hos Bilka ToGo, derefter cykling på fladskærmen og til aften en sildemad og et stykke med røget ørred og røræg samt en ostekiks. Lidt koldt øl og en par snapse sneg sig også ned.
Efter de sædvanlige halve sandheder fra tv-aviserne ser jeg X-Files på dvd. Kenny købte dem til mig for mange år siden, men jeg nåede ikke igennem dem alle sammen, så det forsøger jeg nu. Fruen hjælpes til køjs og jeg nærmer mig også tidspunktet.

13. juli. Torsdag. 17 grader, blæsende fra sydvest og solen og skyerne har deres kamp om pladsen på den blå himmel. Hører trissen, hun var vist ny på de her kanter. Slumrer videre til klokken godt syv. Når en enkelt kabale og så står jeg op og lader rutinerne tage over.
Venter så på en sms fra Bilka vedrørende varerne til afhentning. Den kommer ved godt ti tiden og jeg ruller ad sted og afhenter alle varerne.
Let frokost og Aase går sine 15 runden og cykler og jeg har ladet dovenskaben tage over og slapper lidt og lægger alle kabalerne også dem fra i går.
Cykling fra Frankrig til os begge. Hanne kommer og fortæller at Michael skal giftes den 19. august i år med? kan desværre ikke huske hendes navn. Vi tilkendegiver at vi gerne vil være med til noget gavebånd.
Hanne fortæller også at hun til tider slås med migræne, det er sgu ingen spøg. Mir mor sloges med det i mere end 30 år.
Aftensmaden er grillmedister, kartofler, grønt og dressing. God medister, jeg er ellers ikke så meget for medister.
Lidt underholdning fra DR-TV og vi nærmer os sengetid.

14. juli. Fredag. 14 grader, let vind fra sydvest og solen skinner for det meste.
Hører trissen, må op en tur, vågner klokken fem og vender mig om og ved sekstiden kommer skraldevognen og henter glas og flasker, vor herre til hest en larm. Det skulle forbydes at starte i et parcelhuskvarter før klokken otte. Jeg havde ikke fået nogen melding fra Næstved Kommune om afhentning og havde følgelig ikke stillet vognen ud. Det var nu også lige meget, der var dårlig nok flasker og metal så det kunne dække bunden.
Har ikke det store overskud lige pt. så jeg slapper lidt til TDF på fladskærmen og endnu klarer Vingegård sig fint.
Vi spiser hakkebøffer til aften og se så lidt tv-aviserne som sikkert mod deres vilje nærmest vildleder deres seere med halve sandheder.
Jeg gider ikke se tv i dag, så jeg sætter mig udenfor med et glas hvidvin og håber på at skrigeskinkerne forbliver indendørs, men de er ikke bare at lukke ned, hylen og skrigen og hundeglam blander sig med solnedgangen. Hjælper fruen til køjs og følger så efter kort efter.

15. juli. Lørdag. 18 grader, let skyet og vinden er svag fra sydøst.
Vågner ved halvfire tiden og må på en lille udflugt og observerer at trissen ikke har været her endnu.
Sover med høreværn pt. da jeg har sovet uhyre lidt i den sidste uges tid og er efterhånden noget kvæstet og meget træt. Hører så ikke trissen som kommer ved firetiden og jeg vågner ved halvsyvtiden og lægger kabaler og står så op og sætter gang i rutinerne.  Er stadig noget træt med tunge arme og mangel på overskud. Har luret på om det skulle være fordi jeg har taget på det sidste 4-5 måneder. Mit bmi tal nærmer sig de 30. Den er altså gal senior.
Aase går sine runder og jeg sætter mig og ser starten på dagens cykelløb. Hanne kommer og spørger om jeg eventuelt kan være medvirkende til at opklare hvad det er for elledninger der ligger langs plankeværket til deres nabo. Det kan jeg, ledningerne blev brugt til at holde lys i nogle lamper som var gravet ned i jorden, men som med tiden rådnede og Peter pillede dem op, men tog øjensynlig ikke ledningerne med op.
Så er der atter TDF og etapen er dog lidt spændende og Vingegård vinder et sekund på Pogacar.
Vi spiser kalkunfrikadeller til aften og de frikadeller er suverænt det bedste vi får fra Sundtakeaway, ikke sådan at forstå at det andet ikke kan spises, for det kan det bestemt. Lidt aftenunderholdning og efter at fruen er gået til ro sidder jeg udenfor en lille times tid i næsten 22 graders varme.

16. juli. Søndag. 17 grader, stort set klart og vinden er frisk fra sydøst.
Hører ikke trissen og vågner lidt i fem, men forsøger at snuppe et par timer mere. Nogle kabaler lægges og så banker fruen og søndagens ritualer starter.
Efter morgenmaden, lægger Aase kabalerne mens jeg lige ser kort på ugens regnskab. Aase går sine 15 runder og cykler godt en halv time og jeg er stadig næsten flad for energi. Forsøger at holde lav profil og slappe så meget som muligt. Sætter mig efter en minimal frokost og ser lidt cykling fra Frankrig. Småslumrer ind imellem men går ikke glip af det store. Vi spiser lidt kold kartoffelsalat med en Bilka frikadelle til. Ser så de sidste km af dagens etape og Vingegård forsvarede sin førertrøje.
Ser lidt ligegyldigt tv og så nærmer vi os sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata