31. juli. Mandag. 14 grader, Lettere gråt og vinden er let fra sydvest.
Hører ej trissen men vågner ved firetiden og går en tur i huset. Sover videre til klokken seks og lægger månedens sidste kabaler. Starter derefter ritualerne for mandagen. Så gøres der klar til en tur til Næstved Fysioterapi. Alt forløber efter planen og vi ruller ind til LIDL på vejen hjem.
Let frokost og så lidt cykling fra Frankrig som Aase holder øje med. Aase fik lidt træning på Vadestedet og jeg springer træningen over i denne uge og forsøger at finde ud af om jeg har taget for hårdt fat på træningen i sidste uge med efterfølgende umanerlig træthed til følge.
Ellers går dagen med de sædvanlige små sysler.
Vi spiser noget marineret kylling og kartofler med marinade. En ris dessert fuldender måltidet.
Så er der tv-aviser til alle, som begge fortæller det samme omtrent i samme rækkefølge.
Aase lægger kabaler og jeg ser filmen Kom Til Alaska med John Wayne. Film med humor.

01. august. Tirsdag. 14 grader er tidens standard. Lidt gråt og lidt sol og vinden er svag fra sydvest.
Hører ikke trissen og vågner atter ved firetiden og går en runde. Slumrer så til klokken seks hvor alle kabalerne lægges, inden jeg står op og starter rutinerne. Synes stadig jeg har uhyre vanskeligt ved at komme op i omdrejninger, så jeg lister rundt og rydder lidt op her og der. Aase går sine runder og cykler en halv times tid. Jeg går ud og adskiller det gamle flethegn så det kan være i bilen, når jeg ruller på lossen i morgen. Samler også pap og et par andre småting som vil have godt af et besøg på lossen.
Ser cykling fra Frankrig inden aftensmaden kreeres. Det blev til kold kartoffelsalat og et par LIDL-frikadeller, som faktisk smagte ganske udmærket.
Også i dag er tv-aviserne enslydende. Jeg sætter mig og ser den sidste halvdel af filmen fra i går. Godnat.

02. august. Onsdag. Ja, man tror det næppe, men temperaturen er også i dag 14 grader. Sol og skyer kæmper om pladsen. Hører trissen men slumrer videre til ved sekstiden. Kabalerne klares og så er det i gang med dagens rutiner. Forventer at køre en tur på lossen i løbet af dagen. Det lykkedes også.
Slapper lidt en stor del af dagen, mens Aase går de sædvanlige runder og cykler en god halv time.
Vi spiser noget urtemarineret kylling og en frossen Spangsberg flødebolle til dessert.
Let underholdning til pensionisterne fra fladskærmen.

03. august. Torsdag. Ja, også i dag er det 14 grader, men skyerne er i flertal i dag.
Hører vist ikke trissen men slumrer til klokken seks. Kablerne lægges og så er det i gang med rutinerne.
Jeg springer ikke ligefrem muligheden for at motionere. Men ligger på langs en del af tiden inden vi samler os sammen til at køre mod Vadestedet. Aase cykler små 10 minutter som kommer John og går tur rundt i lokalerne inden Aase går en tur i barren. Hjemad igen, dog via Aldi da vi manglede nogle småting. Der var ikke én kunde i butikken da vi ankom. Hjemme igen og til aften snupper vi en sildemad samt en røget ørred mad med efterfølgende ostekiks, et par snapse slap vist med, sammen med det kolde øl.
Gad ikke tv i dag, så det blev fravalgt til fordel for et glas hvidvin udenfor. Aase hjælpes til køjs og jeg sætter mig atter udenfor, men med slåbrokken over mig, det blæste aht.

04. august. Fredag. De 14 grader holdes, men det blæser fra sydvest og solen har trange kår.
Hører ikke trissen og slumrer til klokken ca. fire. Går en runde og lægger mig så igen. Ved sekstiden lægges kabalerne og endnu en times tid går med småslummer. Så er det i gang folkens. Rutinerne aktiveres. Aase går i gang med at støve af og støvsuge stole med mere og jeg går udenfor og klipper en del af buskene. Ryggen er fandme ikke glad for det arrangement. Går efterfølgende i bad og snupper noget infrarødt lys på ryggen inden jeg småslumrer en times tid. Så er det mad tid igen og det står på urtemarineret kylling med ris og paprikasovs. Ganske velsmagende. Vi spiser en frossen flødebolle til dessert. Så er der VM i banecykling som vi gerne vil se. Nå, det blev ikke til så meget for mit vedkommende. Faldt i søvn i lænestolen og så var cyklingen overstået. Så lidt Barnaby i stedet og hjalp så fruen til køjs.

05. august. Lørdag. Også i dag holdt temperaturen sig på 14 grader. Vinden er let fra vest og solen skinner for det meste. Hører trissen som var ny her hos os, for alle de nye kører Aases seng op og ned. Sover dog til ved godt firetiden og så må jeg lige op og se mig omkring. Tilbage til køjen og slumrer til klokken seks hvor kabalerne så lægges inden fruen banker og dagens ritualer tager sin begyndelse.
Ugens håndklæder bør vaskes, men i dag er strømmen sgu ikke specielt billig. Venter til ved tretten tiden og så vaskes og tørres der. Flader lidt ud og holder lidt øje med VM i cykling fra Glasgow og minsandten om vi ikke får en junior verdensmester i linjeløb og navnet er Albert Phillipsen. 😊
Vi spiser kold kartoffelsalat og frikadeller til aften.  Aase ser noget underholdning og jeg ser Barnaby inden sengetid.

06. august. Søndag. Tror sgu der stod 13 grader på vejrstationen. Vinden er i øst og det er gråt.
Hører også trissen i nat og har noget besvær med at falde i søvn igen. Lægger alle kabalerne og forsøger at få et par timer mere på øjet. Nå, det var ikke den bedste søvn jeg har fået, men står op og sætter fut i søndagsritualerne. Bagefter går jeg i bad og så er der cykelløb det meste af dagen fra Glasgow, dog med nogen afbrydelse som følge af demonstrationer. Nå, det blev ikke til en dansk verdensmester denne gang.
Vi spiser kyllingefilet og kartofler i en slags marinade.
Så lidt aftenunderholdning til pensionisterne, derefter sengetid.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata