28. august. Mandag. Sørme så, det var 15 grader til morgen og solen skinnede kort inden der faldt lidt regn.
Hørte ikke trissen og vågnede først ved fem tiden. Satte gang i kabalerne og småslumrede så lidt til ved sekstiden da en ung, måske ældre, dame hoppede op i vinduet hvor jeg sover. Det var Tøsen som vist synes det kunne være rart med en snak og en tår at drikke. Jeg åbner for hende og vi ’snakker’ lidt inden hun atter lister af. Jeg slumrer atter lidt og står så op og sætter gang i dagens ritualer.
Vi gør klar til den sædvanlige mandags udflugt til Vadestedet. John kommer og slæber Aase med rundt i lokalerne og retter lidt på den venstre arm. Vi ruller hjem ad via Netto på Åderupvej. Jeg har ikke været i den Netto i mere end fem år og der går sikkert fem år mere inden jeg sætter mine ben der igen. Kan ikke finde varerne i den butik og de har sgu ikke det de reklamerer med.
Hjemme igen og vi spiser en lidt ydmyg frokost.
Så ser vi cykling fra Spanien og bagefter står den på hurtigmad med friske hindbær til dessert.
Aase ser lidt forskellig underholdning og jeg ser Ørkenens Sønner. Sengetid.

29. august. Tirsdag. Nå, tak skal du have. 8 Grader da jeg var oppe ved sekstiden. Nogen sol og vinden svag fra vest. Trissen hører jeg ikke, men må igen op en tur. Det må være den kolde iste.
Sover til ved seks tiden og så lægges kabalerne inden dagen startes med de sædvanlige ritualer.
Jeg skal lige handle lidt. Først hos bageren i Sct. Jørgens Park og bagefter i Aldi. Skal have lidt med hjem til vores familie som møder op i eftermiddag. Helle, Maria og den skønne gut til Loui forventes til en kop kaffe og eller et lille glas. Så komme de og kønnere stewardesse findes garanteret ikke og en mere charmerende meget ung mand finder man ikke mange steder. Godt Helle kom med, så er vi fire generationer under samme tag. Det synes jeg er enestående. En rigtig hyggelig eftermiddag går alt for hurtigt og pludselig er vi atter kun os selv.
Hanne kommer og spørger om vi skal i Næstved Arena for at høre om fjernvarme, men det har jeg ikke overskud til og det har hun tilsyneladende heller ikke efter en lang dag med møder.  
Vi spiser et par burgere og snupper et par glas til at skylle den værste smag væk med.
Underholdning til pensionisterne via fladskærmen.
Nedenfor kan fire generationer ses.

30. august. Onsdag. 12 grader, nogen sol og vinden er svag fra sydøst.
Hører trissen tydeligt, men slumrer alligevel videre til klokken fire og så kniber det med at falde i søvn igen. Lægger kabaler og slumrer så til klokken halv otte. Så er det med at få sat gang i ritualerne. Så går jeg i gang med at få koordineret tider til Aases øjenlæge, fodterapeut og Botox behandling i Roskilde samt min kontrol vedrørende AK behandlingen, da et par stykker af dem selvfølgelig er faldet på den samme dag.
Tror ellers jeg skal holde lav profil i dag. ☹
Vi ser lidt cykling fra Spanien og så får vi slået græs. Rydder lidt op hist og pist og kører ’madvognen’ ud til afhentning i morgen.
Snakker lidt med pigerne, Rikke og Linda og hilser på hundene og de er på vej ud at gå en tur.
Selvkomponeret aftensmad, Aase får tarteletter med blandt andet høns og jeg spiser et par forårsruller.
Lidt tv-avis, men intet rigtig nyt under solen.
Ser resterne af Ørkenens Sønner fra i går og starter på en Inspektor Frost. Derefter dyner.

31. august. Torsdag. 12 grader, regnvejr og vinden er svag fra sydlige retninger.
Hører ikke trissen og vågner ved fem tiden. Ser lidt på kabalerne, det er jo sidste chance for at opfylde kvoten i denne måned. De løses alle.
Står op ved halvottetiden og sætter gang i rutinerne. Energien ligger i den lave ende for mig og koncentrerer mig om at slappe af og være klar til vi skal på Vadestedet med Aase. Regnen sjasker ned og inden vi tager ad sted i tørvejr, er der kommet knap 11 millimeter regn. På Vadestedet slæber John Aase med rundt i lokalerne og en tur i barren. På vej hjem ad smutter jeg lige en tur i LIDL efter lidt til weekenden.
Hjemme igen og så er der Vuelta på fladskærmen. Bagefter kyllingefilet med kartofler mango-karry dressing.
Vi snupper en citronfromage til dessert.
Tv’et spiller atter en rolle i aftenens underholdning og jeg ser Inspektor Frost og Aase noget underholdning. Godnat folkens.

01. september. Fredag. 12 grader, nogen sol og vinden er endnu svag fra nordvest.
Tror ikke jeg hører trissen og må op ved fem tiden. Lægger kabaler og forsøger at slumre videre.
Ritualerne startes ved halvottetiden og vi når at rydde lidt op og Aase får også trænet inden Helle kommer og pudser vinder indvendigt. Vi snupper en kop kaffe bagefter og tusinde tak for hjælpen. 😊
Vi skulle have pudset vinduer udvendigt senest den 23. august, men det holder ikke og en henvendelse til MV Polering resulterer i at det tidligst kan blive i uge 35 / 36. Det er jeg ikke tilfreds med da aftalen er 8 uger og nu er det gået 10. Gider ikke augmenterer med dem og annullerer skriftligt vores abonnement. Jeg starter et nyt abonnement med 60Pudser fra 1. november. Det er så i øvrigt 70 kr. billigere og så har begge genboer samme vindues pudser.
Vi spiser gode kalkunfrikadeller med hvedekærner til, det var ikke lige Aase, de der hvedekærner, fra Sundtakeaway. Så lidt underholdning på fladskærmen, men jeg havde vist fået lidt for meget hvidvin, så der var en del billedeudfald. Får dog taget mig sammen og ser en Inspektor Frost. Fruen er hjulpet til køjs og jeg sætter mig udenfor et kvarters tid med ’overfrakken’ på.

02. september. Lørdag. 14 grader, nogen sol og nogen skyer, men hen ad formiddagen bliver det helt hæderligt. Vinden er let fra sydvest.
Hører ikke trissen, men vågner ved fem tiden og går en runde. Kabaler overstås hurtigt og jeg snupper en time mere på øjet. Så startes ritualerne og bagefter vaskes og tørres der tøj i større mængder. Der er kun 4 timer hvor prisen er ’billig’.
Aase går de obligatoriske runder og cykler også og jeg sniger mig ind til fitness lokalet og kommer sgu igennem mit sædvanlige set up.
Ser cykling fra Spanien og til aften spiser vi en sildemad og en croissant med Skagen salat. Et glas øl og et par snapse indtog vi også.
Så er der underholdning til fruen og Barnaby til mig.

03. september. Søndag. 14 grader, noget gråt og en svag vind fra sydvest.
Også i nat sneg trissen sig ind og ud uden jeg hørte hende. Vågner ved godt fem tiden og lægger kabalerne, men gemmer en til senere. Så banker fruen lidt tidligt, men vi småslumrer en times tid bagefter.
Ritualerne startes og så er det opvaskedag og vaskedag, mens elprisen er under de to kroner.
Vi motionerer begge to i dag også og bagefter er der Vuelta, som til tider er præget lidt af vej-kaos og tid-kaos, men tag det roligt, vi er i Spanien.
Aftensmaden leveret af Gordon, er i dag fiskefileter.
Underholdning til alle på fladskærmen, jeg ser som så ofte tidligere, Barnaby.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata