02. oktober. Mandag. 16 grader, noget gråt og en svag vind fra sydvest.
Er vågen da trissen møder op og vågner så igen ved godt firetiden og så kniber det med at falde i søvn. Vi skal op og i gang ved seks tiden da vi har en aftale med fodterapeuten klokken ni. Ritualerne indledes og så går det slag i slag og ca. ti minutter over halv ni, ruller vi ad sted mod Hvedevænget og i dag var der minsandten grøn bølge fra start til mål.! Vi ankommer så også i god tid. Aase først i stolen og så er det undertegnedes tur. Det var godt at få ordnet fusserne. Undervejs fortæller Jeanne at hun fik en fartbøde i Tyskland på vej til Frankrig og da regningen kom, viste den at hun havde kørt 9 km i timen for hurtigt, hvilket blev takseret til 20 Euro, det var billigt sluppet. Vi forsætter til LIDL for at købe lidt ind til ugen og så går turen til Figenvej hvor Tøsen venter. Hun får lidt at spise og går så igen. Aase ruller sine 15 runder med rollatoren og cykler så lidt bagefter. Jeg springer træningen over i dag.
Eftermiddagskaffe og en berliner ved siden af. Lidt cykling fra Italien på fladskærmen, men ellers sprænger vi ikke niveauet for aktiv indsats.
Pasta og kylling ragout er menuen fra Sundtakeaway. Underholdning til fruen og jeg ser en Inspektor Frost fra lageret. Så lister vi til køjs.

03. oktober. Tirsdag. 16 grader, også gråt i dag og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen, som var Nana og en hjælper. De var her sent, omkring klokken fire og jeg må op en tur bagefter. Slumrer til klokken næsten syv og lægger så et par af kabalerne. Jeg sætter rutinerne på aktiv, så vi kan blive klar til at vi skal vaccinere for både Covid 19 og Influenza klokken halv tolv. Det foregår på Grimstrupvej, som sidste år blev lukket ned pga. af rotter. Men i år lykkedes det. Vi vender næsen hjemad og spiser en let frokost.
Lidt cykling forskellige steder fra på fladskærmen, men ellers holder vi lav profil.
Dagen menu er græsk inspireret kylling. Så er der underholdning til os begge og jeg ser Barnaby.

04. oktober. Onsdag. 13 grader, nogen sol og nogen blæst fra sydvest.
Hører trissen tydeligt, da hun taler med Aase. Aase nævnte senere at det var fordi trissen havde tabt sin ene ørering på gulvet. Jeg havde været vågen noget tidligere. Jeg må have drukket noget koldt eller meget af saftevandet, for jeg skal på toilettet temmelig tit. Har vanskeligt ved at falde i søvn igen. Når at få lagt alle kabalerne. Op skal vi jo, så ritualerne sættes i gang og Aase går lidt senere sine runder og cykler. Jeg holder også lav profil i dag, synes at have en anelse influenza, men det kan jo være almindelig træthed.
Så får vi slået græs og det pynter bestemt.
Eftermiddagskaffe til os begge, men det var godt nok kakao til mig med en lille kage til. Vi er sgu noget på den, for hverken Rema eller LIDL har det store udvalg i tørkager, så det lokale lager er ved at være tømt.
Spiser hurtigmad, tarteletter med høns til Aase og rester fra i går til mig.
Underholdning og Barnaby og derefter sengetid.

05. oktober. Torsdag. 13 grader, sol og let vind fra sydvest.
Hører atter trissen som taler lidt med Aase. Slumrer videre til klokken næsten syv, selvom det tog lidt tid at falde i søvn igen.
Kabalerne bliver lagt og så er det op og sætter ritualerne sving. Bagefter kaster jeg mig i badet inden jeg har kører Bodil en tur på Næstved Sygehus til en undersøgelse. Handler i 365 på vejen hjem og overvejer at melde os ind i Coop. Finder nogle ting som hverken Rema eller LIDL har. Blandt andet kokosmakroner.
Ved hjemkomsten melder jeg os ind i Coop og betaler et indskud på 200 kr.
Så er det tid at hente Bodil igen og jeg finder hende samme sted som da jeg forlod hende for halvanden time siden.
Hun er noget utilfreds med dagens undersøgelse, da den ikke kunne foretages korrekt. Så er Gunhild begravet i dag. Hvil i fred, Gunhild. Desværre kunne vi pga. helbredet ikke klare en tur til Jylland og tilbage på samme dag.
Hjemme til eftermiddagskaffen. Lidt afslapning og så nærmer vi os aftensmaden, som er komponeret af undertegnede, flødekartofler og frikadeller fra LIDL
Underholdningen er stor det samme som de andre dage. Går lidt tidligere til køjs, da vi skal en smule tidligere op i morgen end sædvanligvis.

06. oktober. Fredag. 14 grader, gråt og der er kommet godt fire millimeter regn. Vinden er frisk fra sydvest.
Hører trissen men slumrer videre til klokken halv seks. Lægger kabler og småslumrer til klokken syv hvor jeg står op og sætter rutinerne i gang.  Vi gør os klar til en tur til øjenlægen i Næstved Storcenter og når frem i god tid. Der er mange patienter. Efter en halv times tid er vi nået gennem alle procedurer og Aase får at vide at hun ser fint med det højre øje, den venstre bliver aldrig rigtig til noget.
Vi går en tur i centeret og ind til Synoptik og får rettet briller og skiftet næseklemmer for os begge.
Hjem ad igen og indtager en let frokost og læser reklamer. Jeg læser for første gang hvad 365Discount har i reklamebladet. 😊
Tøsen har været mødt op flere gange i dag og midt på eftermiddagen kommer hun atter på visit. Hun får lidt spiseligt og så lægger vi os begge to på min seng og småslumrer en times tid inden aftensmaden som i dag er kyllingefilet med kartofler og karry / mango sovs.
Når nu den unge dame har været på visit er det desværre nødvendigt at støvsuge lidt på gulve og seng da hun jo fælder temmelig meget, med mange korte hår.
Vild med Dans til Aase og Barnaby til mig. Godnat.

07. oktober. Lørdag. 13 grader, lidt gråt og vinden er let fra sydvest.
Vågner ved firetiden og forbander den kolde hvidvin jeg drak mens jeg så Barnaby.
Lægger kablerne og småslumrer lidt, står så op ved halvottetiden og sætter fut i ritualerne.
Et kig på hvad er er kommet af unødvendige e-mails og springer så elefant ind i fitnesslokalet.
Gennemfører for første gang i denne uge alle de sædvanlige øvelser. Det har været en lidt hektisk uge med ikke mindre end fire aftaler, så det er gået lidt ud over energien til brug i fitness lokalet.
Ser lidt cykling fra Italien og så er der hurtig mad. Derefter underholdning, Den Store Bagedyst til fruen og jeg finder atter en Barnaby. Derefter er det godnat.

08. oktober. Søndag. Nå da, 5 grader. Lidt gråt og vinden er svag fra nordvest.
Hører trissen tydeligt og kan fandeme ikke falde i søvn igen. Tyr til kabalerne og lægger dem alle sammen og forsøger så at få lidt søvn, med skiftende held. Står op ved halvottetiden og sparker rutinerne op i omdrejninger. Efter morgenmaden til os alle, inklusive Tøsen, kaster vi os over træningen med ildhu.
Selvom jeg er noget slatten, gennemfører jeg dog de sædvanlige øvelser og Aase snupper de 15 omgange og cykler en stund.
Malte sidder i vinduet, det har vist gjort det et stykke tid og da jeg lukker døren op, får jeg et vrissent miav og han ser på mig og går så sin vej. Så kan du lære det gamle mand.
Ser cykling fra Tyrkiet og fra Italien og småslumrer lidt.
Aftensmaden er leveret af Gordon og er boller i karry. Så flimrer underholdningen og Barnaby over fladskærmen. Derefter godnat.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata