09. oktober. Mandag. 7 grader, gråt og vinden er svag fra vest.
Synes jeg hører en trisse, men sover videre til klokken fem, hvor naturen kalder. Slumrer lidt videre og lægger kabalerne inden ritualerne aktiveres. Vi skal være klar til mandagssessionen hos John på Vadestedet ved middagstid. Bestiller smørrebrød til i morgen omkring frokost.
Vi er som altid velforberedte og i god tid. Aase når at cykle et lille kvarter inden John kommer og herser med hende. I Dag skal hele programmet nås, da torsdagen jo er sparet væk af det rige Danmark. Børnene, de dårligst stillede og pensionisterne må holde for i ’Velfærds Danmark.’ Jeg er altså ikke imponeret af dig Mette. Nu skyder du sgu ved siden af.!
Vi ruller lige ind til 365 på vej til Figenvej, men jeg fandt ikke alt hvad jeg ønskede.
Hjemme igen og vi ser lidt cykelløb fra Tyrkiet og også i dag er det Jasper Phillipsen der snupper sejren.
Pensionisterne snupper lidt rester fra fryseren og forsøger at overleve.
Underholdning til pensionisterne inden sengetid.

10. oktober. Tirsdag. 10 grader, lidt gråt garneret med et solstrejf. Vinden er svag.
Hører pludren fra Aases værelse, så mon ikke Nana er på natlig visit.
Vågner ved halv sekstiden og står op et kvarter senere og sætter gang i ritualerne. Aase har en aftale i Roskilde til et skud Botox og Bodil kommer heldigvis og ledsager hende. Forventet afgang med Flextrafik kl. 08:25, så vi er tidligt på færde. Alt kører som forventet og jeg tager en halv time på langs mens jeg lægger kabalerne. Hører fra Roskilde at alt går efter planen. Jeg ruller til Helles Spisekammer og henter smørrebrødet jeg bestilte i går. Helle fra spisekammeret roser mig for at have brugt deres formular til at bestille smørrebrødet. Tak for det, frue.
Hjemme igen og det er Tøsen også så vi får lige en sludder inden deltagerne fra udflugten til Roskilde er tilbage. Alt gik også denne gang efter planen. Så er der frokost og smørrebrødet er lækkert og frisksmurt og godt belagt. Rigtig fint til prisen. Helles Spisekammer smørrebrød, sandwich, frikadeller & dagens ret
Bodil har bagt banankage til kaffen, vi får også æblegrød til senere nydelse. Fin dag hvor alt lykkedes, man skulle næsten tro vi have en gasovn.  Bodil ruller hjem midt på eftermiddagen.
Vi spiser suppe til aften og så kommer Tøsen igen og vil snakke, det når vi også mens jeg vasker og tørrer tøj.
Springer tv-aviserne over, det er sgu lidt deprimerende at høre om den enormt voldelige Verden vi efterhånden lever i. Ser Barnaby og Aase lægger vist kabaler.

11. oktober. Onsdag. 15 grader, noget gråt og blæsende fra sydvest.
En halv liter alkoholfri øl til frokost, kaffe til Bodils banankage og lidt senere et glas hvidvin mens Barnaby gled over skærmen ad stedkommer en tur på det lille hus allerede omkring midnat. Klokken halv fem er den gal igen. Kommer til at holde mig fra den kaffe. 😊
Får lagt kabalerne og står så op og aktiverer rutinerne. Tøsen kommer og får morgenmad og lister ud igen.
Energien er ikke til de store udfoldelser, men jeg får dog trænet de sædvanlige 45 minutter. Fruen ruller gennem huset 15 gange og cykler lidt.
Så kommer Jørgen og slår græsset og jeg går i bad efter at have sludret lidt med ham. Snupper lidt varme på ryggen og lægge mig lidt bagefter og slapper af.
Nå, vi skal jo have lidt at spise til aften og jeg har bestemt at vi spiser et par stykker smørrebrød som blev i ’overskud’ i går, samt en sildemad og en ostekiks. Fruen protesterer ikke. 😊
Vi springer tv-aviserne over i dag også. Aase rydder op i køkkenet og jeg skriver blogindlæg.
Vores trådløse tv virker ikke specielt godt i dag, så vi går tidligt til køjs.

12. oktober. Torsdag. 12 grader, lidt sol, lidt skyer og vinden er frisk fra sydvest.
Vågner ved halvfemtiden og går en lille tur og så lægges kabalerne inden jeg forsøger at snuppe et par timer mere på øjet. Så er det tid til at aktivere rutinerne og bagefter rydder Aase køkkenet og jeg samler sammen til en tur på lossen og på pantstationen. Bagefter går jeg i 365 i Sct. Jørgens Park. Der rodes stadig gevaldigt overalt i selve Parken og på apoteket var der mindst 20 personer der ventede. Jeg bruger fortrinsvis Webapoteket også til receptpligtig medicin. Det koster 10 kr. at få det leveret til døren. Hjemme til en let frokost og Aase motionerer sine 15 runder og cykler også. Tøsen kommer på sit andet besøg, men lister ud da hun hører Malte er mødt op og spiser af maden i bryggerset.
Min ryg skaber sig aht. Så det er noget med varme på og så lægger jeg mig ned og forsøger at slappe af. Kunne tage en ’bombe’ men da de har den røde trekant på æsken, risikerer jeg sgu at blive taget for narkokørsel og det er sandelig ikke sagen. Nå, jeg gjorde det sgu alligevel. Skal ikke køre mere i dag.
Kylling ragout og pasta er dagens menu. Smagte ikke af så meget.
Underholdningen er det lidt begrænset med i dag, da jeg ikke kan få DR-TV til at fungere, men Aase kan godt se det hun har valgt. Forsøger at se lidt muzak fra YouTube, men falder i søvn og vågner omkring midnat og går i seng.

13. oktober. Fredag. 11 grader, lidt gråt og vinden er let fra vest.
Vågner ved godt halvfemtiden og går en runde og slumrer så videre en times tid mere inden jeg lægger kabalerne. Atter en times urolig søvn og jeg står op og sætter rutinerne i gang.
Vasker sengetøj da timeprisen er nede i et rimeligt niveau og tørrer det også i tørretumbleren.
Ellers er jeg ikke til de store energiudladninger, da ryggen skaber sig også i dag. Slapper lidt og får en snak med Tøsen mens vi sidder på sengen. Hun er usædvanlig tilfreds med den fysiske kontakt.
Ser cykling fra Tyrkiet, men følger ellers ikke med i løbet.
Kylling frikadeller, kartofler og sovs er dagens hovedret. Et glas vin sniger sig også ned.
Malte har været her et par gange men vil ikke snakke, han virker skræmt.
Aase ser Vild Med Dans og jeg en lidt ældre cowboyfilm.

14. oktober. Lørdag. 11 grader, frisk vind fra vest og solen skinner for det meste.
Klokken er kun fire da jeg vågner og må ad sted en lille tur. Forsøger at slumre videre med skiftende held. Lægger kabaler, men mangler vist en og småslumrer så lidt igen indtil rutinerne startes.
Tøsen kommer på morgenvisit og lister så ad sted igen. Jeg lister rundt om mig selv, da jeg stadig har satans ondt i højre side af ryggen. Halter i fitnesslokalet og tager den sædvanlige tørn trods nogen protester fra ryg og højre ben. Så er det fruens tur og hun går de 15 runder og sætter sig så på cyklen. Let frokost og så møder Tøsen atter op. Eftermiddagskaffe og lidt tv.
Vi spiser rester fra fryser og køleskab og så er der lidt Barnaby inden sengetid.

15. oktober. Søndag. 8 grader, frisk vind fra sydvest og det skifter mellem gråt og sol.
Vågner ved halvfemtiden og går en lille tur og så tilbage til køjen, hvor jeg snupper en times tid mere inden rutinerne, sættes i værk. Min ryg skaber sig stadig og jeg forsøger at holde mig nogenlunde i ro og tager lidt varme på den. Let frokost og Aase holder stand og går sine 15 runder og cykler bagefter. Jeg slapper bare af i forhåbning om ryggen opfører sig roligt. Aftensmaden er Mongolsk gryderet.
Vi ser temmelig mange sorte fugle på vej til sovestedet. Nedenstående links burde vise de sorte fugle.
Genstarter vores netværk da vi stort set ikke har andet pixeleringer på alle programmer og har nu haft det et stykke tid. Fibia er vist ved at begå samme fejl som Stofa i sin tid. Der er alt for mange på systemet til at alle kan få en god kvalitet.! Gider ikke se på det l… og går i seng kort efter Aase og læser i stedet.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata

Links til videoer. Der er lyd på, men forholdsvis lav.
https://clipchamp.com/watch/5ZWJhNdKYH8

https://clipchamp.com/watch/TgBJX2Y6Bhz