23. oktober. Mandag. 9 gader, sol over land og vinden er let fra sydvest.
Hører trissen svagt men sover så videre til klokken halv seks. Lægger et par kabaler og småslumrer til jeg står op og sætter gang i ritualerne. Lukker katten ind og hun får lidt spiseligt og en sludder og går så igen.
Vi gør klar til en udflugt mod Vadestedet i det fine vejr og er fremme i god tid, så Aase kan få cyklet lidt inden John kommer og herser med hende. Vi ruller via 365 på vejen hjem og der gik det helt galt med betalingen via Coops app, så jeg måtte have gang i mit MasterCard og blev så snydt for registreringen på Coops system. Shit.
Hjemme igen hvor vi møder Linda som har været til træning og hendes skulder har det umiddelbart bedre.
Vi spiser den gode æblekage til en kop kaffe og bliver enige om at går let hen over aftensmaden, måske bare et stykke smørrebrød kan udgøre det for et måltid. Katten kom og slappede lidt inden hun ville ud igen.
Et halvt stykke med hønsesalat fra Rema, suverænt den bedste, samt et stykke med røget forel.
Tv med pixeleringer og så går vi til køjs efter at katten er lukket ud.

24. oktober. Tirsdag. 8 grader, gråt og vinden er let fra øst, men er tiltagende.
Hører tydeligt trissen, men falder dog i søvn igen og vågner ved seks tiden. Kabalerne får en tur og så startes ritualerne. Katten møder trofast op og får lidt spiseligt og en snak samt lidt håndspålæggelse, jeg har ikke så meget tid til misser om morgenen. Hun lister så ud igen.
Tror jeg vi gå i fitnesslokalet. Fitnisser 2 x 12 minutter på redskaberne og 20 minutters gymnastik.
Helle vil komme på torsdag og pudse vinduer, hvilket jo er ganske dejligt. Kan ikke fordrage at pudse vinduer og er heller ikke god til det. Missen kommer ind og får lidt frokost og lægger sig så på kurven i gangen og slumrer. Jeg tager lidt varme på ryggen og lægger mig på sengen en times tid. Vi snupper en kop kaffe og en kokosmakron. Senere står menuen på flødekartofler og frikadeller fra Coop. Smagte udmærket, men frikadellerne er nu bedre fra LIDL. Katten har atter lagt sig til at sove, denne gang på en stol i stuen, vær du glad for Aase ikke har set det, så var du blevet jaget væk. 😊
Den venlige misser finder et par steder at hvile sig i løbet af aftenen og er ikke til at jage udenfor da det pisker ned og blæser, så hun sover på stolen i mit værelse til ved 23.30 tiden og går så ud i opholdsvejret.

25. oktober. Onsdag. 9 grader, let vind fra sydøst og det er noget gråt.
Jeg vågner ved halvsekstiden, men vender mig om og snupper en time mere inden vækkeuret ringer. Jeg har en aftale om et rutine check på AK-Centeret på Næstved Sygehus klokken 10:30. Rutinerne startes og vi har god tid. Jeg ruller mod centrum af storbyen og parkerer på p-pladsen ved Kvickly og går det sidste stykke til AK-Centeret. Mit højre ben er sgu noget vrangvilligt men jeg når dog frem. Får en længere snak med den venlige sygeplejerske, blandt andet omkring ændring af den blodfortyndende medicin jeg indtager. Hvis jeg skifter til en anden type, kan jeg blive fri for at måle INR en gang om ugen. Nå, overvejer lige lidt. Går i Kvickly inden jeg tager bilen og ruller mod Figenvej.
Let frokost til fruen og mig og katten har Aase lukket ud. Hun vender dog snart tilbage og vi snupper lige en times tid på sengen.  Flødekartofler og frikadeller fra Coop er dagens aftensmad.
Jeg forsøger at gå vores Wi-Fi netværk igennem teoretisk og tror jeg kommer til at initiere hele systemet forfra og se om ikke det hjælper inden jeg brokker mig til Fibia / Waoo.
Ser en James Bond film med diverse pixeleringer. Godnat, katten og jeg går til køjs.

26. oktober. Torsdag. 8 grader, let vind fra nordøst og det er gråt i gråt.
Hører trissen og må op en tur og så kommer katten og vil have lidt mad, hvorefter vi begge går i hver sin seng igen. Vågner ved sekstiden og lægger kabler og lukker så katten ud. Sætter gang i dagens rutiner og gør mig klar til at hente Bodil ved frokosttid og køre hende til sygehuset til undersøgelse.
Det bliver klaret og i mellemtiden er Helle dukket op på Figenvej og er gået i gang med at pudse vinduer indvendigt. Vi drikker en kop kaffe og spiser en berliner samt nogle kager som Helle medbragte. Så ringer Bodil og vil gerne hentes. Denne gang lykkedes undersøgelsen og vi ruller mod Bodils bopæl.
Tilbage på Figenvej og Helle er ved at gøre klar til at rulle hjemad på cykel, selvom det regner lidt.
Katten og jeg lægger os en times tid og småslumrer lidt inden vi sætter lasagnen over. Den lasagne blev ingen ubetinget succes, jeg vi gå så vidt at sige at den stort set var uspiselig. Vi spiser lidt ris dessert bagefter for at kompensere for det elendige måltid. Underholdning til pensionisterne inklusive pixeleringer.
Aase kryber til køjs og katten og jeg følger efter, men lukker hende ud ved halvettiden.

27. oktober. Fredag. 7 grader, let vind fra nordøst og det er gråt og det forsætter det med hele dagen.
Sover til klokken lidt i syv og lægger så kabaler. Op og sætte gang i ritualerne og katten lukkes ind til morgenmad. Jeg går i fitnesslokalet og bruger 45 minutter på at blive megatræt. 😊 Aase går atter sine runder og cykler bagefter. Lidt varme på rygstykkerne og en halv time på ryggen og jeg er nogenlunde frisk igen. Katten sover på kurven i entreen lige til aftensmaden og går så ind i stuen og lægger sig et eller andet sted, til fruens utilfredshed. Men jeg gider ikke jage hende, katten altså, så jeg glemmer det indtil videre.
Jeg springer eftermiddagskaffen over og broderer lidt på blogindlægget. Så er det tid til at spise aftensmad og det er vist ikke en af vores livretter, det er Samosa med Bulgur. Tror jeg forsøgte at rette menuen hos Sundtakeaway, men glemte vis at gemme den rettede menu, så nu må vi døje.
Vild med Dans til Aase og jeg finder dvd kassen frem med Frasier og starter serien hvor de gamle slap med danske undertekster. Jeg kan følge med den engelske tale for det meste, men mister dog nogle at finurlighederne også selv om jeg har engelske undertekster på. Måske det lykkes at følge med når jeg har set en tyve tredive afsnit. Hjælper fruen til køjs og lukker katten ud for natten, selvom det plager mig lidt.

28. oktober. Lørdag. 6 grader, let vind fra sydøst og det er gråt i gråt.
Hører trissen, det er Nanna nævner Aase senere. Hun var så glad for at vi havde sat noget mere lys på udenfor. Det er jeg da glad for at høre, for det var netop for trissernes skyld at jeg satte en lidt kraftigere pære i og aktiverer lampen først i indkørslen.
Det kniber med at falde i søvn igen, dæmonerne overfalder mig lidt for ofte i øjeblikket.
Starter ritualerne og lukker katten ind og hun er sgu glad for at se mig. Vi får en kort ’snak’ inden hun lægger sig i køkkenet for at følge lidt med i vores færden. Jeg sætter vasketøj over ad to gange, både sort og hvidt og tørretumbleren kører på overtid. Så vil Tøsen ud og jeg hjælper Aase med at kommer derudaf med træningen og kører så en tur i 365. Finder alt på min 365 liste og vil betale med appen på telefonen, men den unge mand ved kassen kunne ikke forklare mig hvad man skal gøre, så jeg hev kortene frem i stedet.
Hjemme igen og hvem venter i vinduet mon, ja, rigtig gættet, Tøsen. Hun kommer med ind og får lidt spiseligt og jeg rydder lige tørretumbleren for første læs og fylder den med næste portion. Katten og jeg lægger os på sengen og nyder selskabet under rolige forhold og med lidt lav muzak i baggrunden. Det er faktisk lise for sjælen med sådan en tilfreds kat der spinder som en velsmurt symaskine.
Så når vi til aftensmåltidet som i dag består af hurtigmad, kartofler og frikadeller til fruen og brændende kærlighed til mig. Et glas vin hjælper med at skylle den værste smag ned. Katten er i mellemtiden gået i fitnesslokalet. Jeg følger efter og vi ser lidt tv på den gamle bærbare mens vi får en snak. Men så vil Tøsen ud, så vi siger tak for i dag. Hjælper Aase så hun kan komme i seng og ser så noget af en James Bond og går så til køjs.

29. oktober. Søndag. 9 grader, let vind fra sydlige retninger og regnen truer.
Vågner ved fem tiden og nu er det dansk normaltid, forsøger dog at få en time mere og det lykkes mere eller mindre. Står op og lukker katten ind til morgen komplet og så sættes der gang i rutinerne. Ups, husk lige at justere de ikke selvopdaterede ure. Katten leder efter et sted at sove tror jeg og finder stolen inde i stuen, men der må hun jo ikke være for fruen, men hvad man ikke ved har man vel ikke ondt af. 😊 Hun kommer dog ind til mig på værelset da Aase begynder sine 15 runder og vi slapper lidt efter at have fået Aase sat på cyklen. Jeg vasker og tørrer håndklæder og indimellem snakker jeg lidt med katten, som synes godt tilfreds med at jeg har tid til at sludre lidt mens maskinerne kører. Sidst på eftermiddagen går jeg ud med affaldet og katten følger efter. Har hente fuglefrø i kraftige plastikposer, men alligevel er der hugget huld i posen med solsikkekernerne, så jeg må omlade frøene til plastbeholdere.
Aftensmaden er jæger schnitzler med kartofler, ærter og paprikasauce.  
Lidt underholdning fra tv’et og så er det sengetid og katten går ud i natten.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata