06. november. Mandag. 8 grader, let vind fra sydvest, lidt gråt og lidt sol.
Sover til klokken halv seks og lægger nogle af kabalerne samt et hængeparti. Småslumrer lidt og så er det ellers i gang med ritualerne så vi kan nå Vadestedet til frokosttid.
Katten får morgenmad og lægger sig på sengen og mens Aase lægger kabaler, lægger jeg mig ved siden af katten en halv times tid. Hun går selv ud inden vi ruller ad sted. Det er en god lånekat vi har. Møder Hanne og Sofus inden vi tager ad sted. Han får lige et par godbidder. Hanne virker lidt slidt.!
På Vadestedet har de fået nyt IT system og det fylder vist en hel del i de ansattes hverdag. Aase får cyklet lidt inden John kommer og rusker lidt i hende. Vi ruller mod Harald Nyborg og køber en pære med lys og mørke sensor og ruller så til Figenvej.
Vi tager det lidt afslappet og når frem til aftensmaden som blev pasta og italienske kødboller.
Lidt tv-avis til fruen, som vil orientere mig, hvis der på et tidspunkt bliver fred i Verden.
Katten kommer og vi får en ’snak’ på sengen, senere lægger han sig på stolen i stuen. Lidt tv til os begge og i dag med mindre pixeleringer end i den seneste tid. Sengetid og katten går ud.

07. november. Tirsdag. 8 grader, frisk vind mest fra vest, gråt med truslen om regn.
Vågner ved halvtretiden og kan ikke falde i søvn igen. Lægger lidt kabaler og ved halvfiretiden kommer trisserne, der var to i nat. Forsøger atter at slumre lidt og det lykkes til ved syvtiden. Står op og lukker katten ind til morgenmaden og sætter så gang i rutinerne. Katten forlader atter huset efter en kort ’snak’.
Aase går i gang med dagens motion og en let frokost. Jeg går en tur over til Hanne og Sofus, men der er ingen der åbner når jeg ringer på. Har på fornemmelsen at ikke alt er som det burde være.
Vi drikker lidt kaffe og slapper lidt, jeg sammen med katten.
Til aften spises der Mortens And burgere og brunede kartofler, jeg laver lidt sovs til kartoflerne.
Så er tv-aviser til Aase, jeg gider ikke høre det samme hver dag.
Vi ses begge to film fra ’lageret’ Aase en gammel dansk film og jeg en James Bond. Pixeleringerne står i kø. Sengetid også for katten. Hun sover hos mig i værelset til omkring midnat og går så ud.
Hvad skal jeg nu, synes katten at spørge.

08. november. Onsdag. 9 grader, finregn, frisk vind fra sydvest.
Hører ikke trissen og sover til klokken seks, lægger kabaler og falder så i søvn igen og vågner først ved godt otte tiden. Gang i ritualerne og katten får morgenmad og går så ud igen. Aase vil ordne skuffer og jeg ruller en tur i Rema, der er akut mangel på rødvin og hurtigmad. 😊
Køber som så ofte tidligere alt for meget og når hjem med det, da jeg opdager at mine nøgler ikke ligger i højre vestelomme og Aase undersøger indkøbsposer og jeg ruller til Rema for at høre om nogen skulle have fundet et bundt nøgler. Nix, det var der ikke. Hjemme igen og undersøger bilen med tættekam, men nej nøglepungen er der ikke. Satans, undersøger så min vest endnu engang og trøjen som hænger ved siden af og minsandten om ikke nøglerne er landet i den venstre jakkelomme i stedet for i højre vestelomme. Jesus Christensen. Dit gamle fjols, du skulle jo have kontrolleret det først inden du gjorde noget andet. Heldigvis havde jeg ikke kontaktet politiet eller hjemmeplejen, da der også var en digital nøgle i pungen.
Vi ringer til Pia og Kurt. De har til hensigt at drage til Dubai i morgen eftermiddag. Tænk 33 grader, det ville jeg ikke bryde mig om. Rønnebærrene er måske lidt sure. 😊
Har sms’et med Kenny, der er udfordringer med Lene og Lauritz, nu håber jeg fandeme at der er noget sundhedspersonaler der er deres opgave voksen og får styr på situationen.
Nå, det ser ud til at der er stilstand i situationen og Lene og Kenny tager hjem.
Vi spiser hurtigmad og snupper et glas rødvin til, så glider det ligesom lettere.
Masser af pixeleringer når både Aase og jeg ser optagelser vi har liggende. Så er det tæt på sengetid og katten lukkes ud. Hun er mig til stor fornøjelse, men også lidt en tidsrøver.

09. november. Torsdag. 9 grader, atter er det gråt og vinden er let fra vest.
Hører ikke trissen og sover til klokken fem, næh hov, jeg måtte sgu op en tur op ved halvtretiden, for meget vin og vand, vist. Lægger nogle af kabalerne, men kan ikke falde i søvn igen og ruller noget rundt i sengen, Står så op klokken halv otte og sætter gang i ritualerne. Aase rydder op i skuffer og skabe i køkkenet for tiden, så jeg haster ind i fitness lokalet for første gang i denne uge. Aase når så også sine runder og cykeltur inden hun atter kaster sig over skabe og skuffer. Jeg laver mad af resterne fra de foregående dage og atter hjælper rødvinen det med at glide ned.
Katten har været her af flere omgange og vi når at få en ’snak’ på sengen et par gange. Møder Malte på min vej til affaldsspandene. Han er et usædvanlig godt gemyt og vi kæler lidt inden jeg lukker ham med ind til lidt spiseligt, men Tøsen har vist hørt hvad der foregår og hun tolererer IKKE andre katte i området og Malte må fortrække. Tøsen følger efter Malte og jeg slapper lidt med varme på ryggen. Mit høje ben / knæ skaber sig temmelig meget lige pt. Så vender den ældre dame tilbage fra sin udflugt, katten altså, og vi lægger os en halv times tid på sengen og får styr på sjælen og dæmonerne.
Lidt pensionist tv og så er det sengetid efter at katten har forladt huset.

10. november. Fredag. 8 grader, endnu en grå dag og vinden er frisk fra vest.
Må op en tur inden trissen kommer, den kolde hvidvin slår til igen. Sover videre til klokken halv seks og kaster mig over kabalerne. Når så frem til tidspunktet for start af rutinerne. Lidt tidligere i dag, da vi har et større program foran os. Aase rengør det meste af køkkenet, jeg vasker og tørrer to hold tøj og lægger på plads, men jeg rengør toiletterne og når også at få snakket lidt med katten. Henter vores aftensmad (Mortens And) hos Helles Spisekammer og så kommer Bodil med banankage i større mængder. Det meste lægges i fryseren, men snupper dog nogle stykker til eftermiddagskaffen. Lidt senere sættes and og sovs til varme i ovnen i en lille halv time og vi snupper et glas rødvin til. Desserten er Karolines risalamande og lidt kirsebær sovs. Andemenuen er udmærket, men ville have foretrukket et helt stykke and fremfor at det var skiveskåret. Det smager godt nok, om end ikke af meget, men prisen taget i betragtning er det acceptabelt.
Bodil ruller hjem først på aftenen efter at jeg har hjulpet hende med at installere den nye Toyota app. Nu kan hun nå at se Vild Med Dans. Tak for en hyggelig dag og kage. Fruen går tidligt til køjs og jeg ’snakker’ lidt med katten inden hun går ud og jeg går i seng.

11. november. Lørdag. 8 grader. Svag vind fra sydvest og det er lidt gråt.
Hører trissen og må efterfølgende op og lade mit vand. Forsøger at slumre videre uden det store held og lægger så et par kabaler inden jeg forsøger at gemme mig for dæmonerne.
Står så op ved halvottetiden og sparker gang i ritualerne og lukker katten ind til morgenmad.
Synes det er småt med energien, men Aase får dog gang i sine vante øvelser og efter at have ligge lidt på sengen sammen med katten og da hun går ud, kaster jeg mig ihærdigt over mulighederne i fitness lokalet.
Ser lige at Hannes bil kommer med Falck hjem og går ud og hører om der er noget jeg / vi kan genere hende med. 😊 Det er der vist ikke og hun er sygemeldt pt. Det havde jeg jo nok luret. Sofus kommer og vil snakke og Falck manden ikke havde noget mod hunde og Karsten så også dukkede op, var Sofus noget i vildrede med hvem han skulle henvende sig til, men jeg har jo altid et par godbidder med, så jeg blev vist den foretrukne. Katten kommer og vi får os en time på sengen med afslapning og håndspålæggelse indtil katten ikke gider mere og flytter over i den anden side af værelset.
Så går hun ind i stuen og jeg går i gang med at lave aftensmad. Kartofler og sovs som var overskud fra i går samt en kalkunbøf. Aase tager tv-aviserne, dem er jeg gået helt kold i.
Ser Barnaby fra lageret med pixeleringer og Aase ser vist Den Store Bagedyst. Katten ønsker at overnatte og lægger sig i mit værelse til efter trissen har været her ved to tiden. Jeg sover videre da katten er gået.

12. november. Søndag. 7 grader, næsten vindstille og også i dag er dagen lidt grå.
Vågner ved fem tiden, men gider ikke stå op og så er klokken lige pludselig kvart i otte. Op og starte rutinerne og lukke katten ind til morgenmad og lidt senere ud igen efter at Malte har været på visit. Så lidt kontrol af pengeforbruget i den forløbne uge. Vasker og tørrer håndklæder og imens snupper jeg kammerat Dyson og drøner en runde i hele huset. Let frokost til fruen efter de 15 runder og så cykler hun en god time. Jeg går ud og fodrer fuglene og giver dem frisk vand. Så synes jeg at en pause er på sin plads. Lægger mig lidt mens jeg kaster mig over kabalerne. Fruen lukker katten ind midt på eftermiddagen og vi snupper lige en time mere på sengen, mens vi spinder og slapper af.
Aftensmaden leveres af Gordon og er høns i asparges serveret i tarteletter.
Lidt pixelerings tv inden sengetid og katten er gået ud.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata