13. november. Mandag. 4 grader, gråt i gråt og svag vind fra sydøst.
Hører trissen og må op en tur bagefter og sover så til klokken kvart i syv.
Lidt kabaler og så startes mandagens rutiner. De ligner stor set de andre dages. Vi skal gøres os klar til en tur på Vadestedet. Katten kommer og går et par gange og vi når lige at ligge på sengen en halv times tid inden vi skal ad sted. Katten synes at være klar over at noget er under opsejling og forlader huset.
Vi ankommer i god til og Aase cykler ca. et kvarter inden John kommer og herser med hende. De går roligt ned af trapperne udenfor og over til bilen og vi ruller mod 365 Discount og handler atter for meget og så var der ingen Disney mærker, de flad pandende hundehoveder. Det er kun i de store butikker de udleveres, erfarede jeg så. Hjemme igen til kaffe og katten kommer og går direkte ind i stuen og lægger sig på stolen.
Jeg roder lidt med computeren og skriver blogindlæg. Katten går atter ud.
Vi spiser et par stykker smørrebrød med røget forel og jeg spiser en færdigkøbt sandwich, møgkedelig.
Skyller med et glas øl.
Så kommer katten tilbage og lægger sig atter på stolen i stuen. Da hun efter et par timer vil ud, sjaskregner det og hun bliver inde. Lidt tv til os begge, alt sammen garneret med pixeleringer. Sengetid også for katten, for hun vil absolut ikke ud, lader hende sove i stolen i stuen.

14. november. Tirsdag. 8 grader, det pisse regner og har gjort det hele natten, vinden er let fra sydvest.
Hører trissen allerede klokken halv to, det er lige tidligt nok folkens. Kan ikke falde i søvn igen og så kommer katten og vil ’snakke’, næh, næh, frøken misse piv, gå ind og sov videre og det gjorde hun sgu.
Hun vækker mig ved halvsyvtiden og får lidt morgenmad inden hun stikker ud i finregnen. Har altså ikke sovet for godt, men sætter dog gang i ritualerne.
Lidt senere dukker Malte op og får en kort ’snak’ og noget efter kommer Røde Leo og ’snakker’ i kort tid.  Aase har gået sine runder og cykler nu lidt. Jeg ruller på lossen, primært med pap og slidt porcelæn. Kører over på Pantstationen og tømmer en plastsæk med flasker og dåser. For 80 kr. var der. Hjemme igen og slæber mig en tur i fitness lokalet til de obligatoriske godt 20 minutters gymnastik samt 2 x 12 minutter på gå bånd og spinningscykel. Nu er samvittigheden atter i orden. Så sidder katten i vinduet og bliver lukket ind til lidt sen frokost og hvad så frøken.? Hun finder stolen i stuen er kort efter helt væk i soveland.
Vi spiser fisk og kartofler fra Sundtakeaway og kaster os over vores tv og jeg ser en film fra lageret med diverse pixeleringer til. Aase hjælpes til køjs og jeg ser lidt mere af den ekstreme voldelige film. Katten lukkes ud.

15. november. Onsdag. 7 grader, let vind fra nordvest og der kommer enkelte solstrejf sågar.
Hører trissen, men sover videre til omkring klokken syv. Drømte en del hen på morgenen.
Nå, op og sætte gang i rutinerne og bagefter lukke katten ind til morgenmaden. Aase lægger kabaler og jeg gør mig klar til en tur på Næstved Sygehus for at få taget en blodprøve som AK-Centeret skal bruge til at vurdere om jeg kan skifte blodfortyndende middel fra Marevan til Eliquis.
Ruller indenfor i Kvickly og køber igen alt for meget, inden jeg ruller til Figenvej, men i dag lykkes det mig så at få Disney mærker.  
Misserne står i kø for at komme ind og ’snakke’. Først Malte, så Leo og til sidst kom ’dronningen’ og slog sig ned på sengen sammen med mig en lille times tid inden hun gik ind i stolen i stuen og sover videre.    
Aftensmaden er en croissant med hønsesalat og et stykke chokolade.
Jeg har omstillet vores netværk fra Waoo til Fibernet og øjensynlig gør det adgangen til både Internet og Tv betydelig hurtigere og eliminerer for det meste pixeleringerne. Ulempen er dog at vores overvågningskameraer står af, da de skal genetableres under det nye netværk. Det må jeg se på i morgen.
Katten har tænkt sig at overnatte og sover videre på stolen i stuen da jeg går i seng.

16. november. Torsdag. 6 grader, gråt og det småregner og i de sidste par dage har vi fået over 20 millimeter regn i døgnet.
Katten vil ud kort efter at trissen har været her, hvilket faktisk passer mig fint, da jeg skal op en tur.
Sover videre til klokken kvart i otte og så er det op og starte ritualerne. Efter det er overstået, går jeg i gang med at genstarte alle vores trådløse forbindelser og det er sgu ikke bare lige, især gør overvågningskameraerne knuder, det er en uhyre besværlig proces at få dem op at køre igen. Det lykkes dog i løbet af eftermiddagen, nu håber jeg fandme det har hjulpet. Tænk hvis det havde været folk uden den grundlæggende til IT som jeg dog kender, de havde sgu været på herrens mark. Systemerne kører til aften, men mangler vejrstationen, den må jeg nedtage i morgen og re konfigurere og finde et mere egnet sted at sætte den. Jeg tør sgu ikke længere kravle op i tre meters høje og justere på tingene, regnmåleren skal også renses. Så er der flødekartofler og LIDL-frikadeller på menuen og det passer fruen godt. Katten kommer på visit, vi har ikke set hende siden i morges. Hun lægger sig på stolen i stuen mens vi spiser. Jeg er kommet til at holde meget af den kat, hun er umådelig omgængelig om end lidt krævende i sin søgen efter venlighed.
Lidt tv med pixeleringer og vi forbereder os på en tur mod køjen. Katten er gået ud.

17. november. Fredag. 5 grader, lidt gråt, men ser ud til at holde tørt. Vinden er svag fra nordøst.
Må op en tur allerede ved et tiden, men sover så videre til omkring klokken seks. Gider ikke kabaler i øjeblikket, så jeg vender mig om og snupper en time mere. Så sættes der gang i ritualerne og jeg sætter også gang i vaskemaskine og tørretumbler og vasker både hvid og sort. Så lister jeg udenfor og henter stigen, da jeg har til hensigt at nedtage vores vejrstation fra husets øverste spids og flytte den permanent til et noget lavere niveau, så jeg kan vedligeholde den uden at skulle tre meter op i ad stigen. Gør mig parat og så komme Hanne og Sofus og sludrer lidt og Hanne synes vi skal spørge Karsten om han ikke kan kravle op og skrue vejrstationen løs, men nu har jeg sat mig i hovedet at nu skal det gøres og jeg klarer det selv mens Hanne og Sofus holder øje med at jeg ikke falder ned. Jeg erkender blankt at jeg ikke længere bryder mig om at kravle på stiger i den højde. Hanne skal have et par piger til frokost og lister over og gør klar.
Let frokost til fruen efter endt træning og jeg rengør den nedtagen vejrstation og geninstallerer appen på mobilen som viser hvordan vejret er live. Alt synes at fungere på vejrstationen og jeg har sat den op midlertidigt udenfor på terrassen, så eventuelle rettelser kan foretages rimelig nemt. Jeg går i bad lidt sent måske og bagefter lunes maden fra Sundtakeaway i ovnen, kalkunfrikadeller og Bulgur, men fruen er ikke begejstret for bulgur, så hun får flødekartofler i stedet. Katten har sovet inde siden frokost og får lidt aftensmad inden hun atter lægger sig på sofaen. Hallo mis piv, det er ikke et godkendt sted til katte, men det er vi ligeglade med og vi sætter os og ser lidt tv og kæler lidt en times tid. Du er god til at få sat mig ned i tempo, misser. Katten lukkes ud og fruen hjælpes til køjs. Jeg småblunder lidt til en film og lister så i seng.

18. november. Lørdag. Minus 3 grader, solen skinner fra en næsten skyfri himmel og vinden er svag fra nordlige retninger. Sover til klokken fem og løber så en lille tur og forsøger med skiftende held at blunde et par timer mere. Står op ved godt halvottetiden og sætter gang i ritualerne. Katten kommer midt på formiddagen og vil kæle og ’snakke’ lidt, så vi lægger os et kvarter på sengen og så vil katten ud og jeg går i fitness lokalet. 2 x 13 minutter på redskaberne og godt 20 minutters gymnastik og vægttræning.
Så er det fruens tur og hun snupper de 15 runder og sætter sig til at cykle lidt. Der er cykelcross fra Belgien, som vi ser lidt på, jeg sammen med katten som atter er vendt tilbage, det er sgu lige noget der passer hende. 😊
Aftensmaden er hurtigmad og et stykke chokolade. Lidt senere er der tv til alle også katten, som bliver liggende til både Barnaby og noget af en thriller.  Hun vil dog gerne ud ved 22-tiden og så må jeg se tv resten af aftenen i ensomhed. 😊

19. november. Søndag. 6 grader, tørvejr fra morgenstunden, men det varer kun kort, inden regnen vælter ned og vinden tiltager fra øst.
Hører trisserne, ja, de var to i nat. Jeg op en tur lidt senere og sover så til halv-otte-tiden. Ritualerne startes og så går det ellers slag i slag.
Ordner lidt regnskab og sætter vasketøj over og så kommer katten noget våd til lidt sen morgenmad. Jeg havde ellers i tankerne at rulle en tur i LIDL, men regnen og ikke mindst katten satte en stopper for den tanke.
Vi lægger os, katten og jeg altså, på sengen og venter på vasketøjet skal blive klar til en tur i tørretumbleren. Det tog sgu en times tid hvor tempoet gik helt ned og da vasken var klar, var jeg noget uklar, men får dog taget mig sammen til at smide det i tumbleren, Katten atter gik ud i regnen.??? Og jeg gik helt i stå, så ingen LIDL og ej heller en tur i fitness lokalet.
Roder lidt med computeren og Aase fortæller at der er pixeleringer på tv’et og jeg forsøger at spore info via opslag og ip-adresser på Waoo’s enheder, men kan kun konstatere at de kører.
Aftensmaden er ganske enkelt hamburgerryg og flødekartofler fra Sundtakeaway. Så kommer katten tilbage og får også aftensmad og lægger sig så på stolen i stuen. Tror hun har til hensigt at overnatte. Da jeg sætter mig for at se lidt tv med Rick Stein i Frankrig, flytter katten fra stolen til sofaen og her slapper vi en times tid. Ser også lidt andet som jeg har optaget, men med pixeleringer. Tror jeg ringer til Waoo i morgen.
Jeg gør klar til at gå i seng da fruen har fået lidt bistand til at komme til køjs. Katten spiser og jeg åbner døren i bryggerset mens jeg børster tænder og katten er så gået da jeg er tilbage.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata