20. november. Mandag. 6 grader, gråt med støvregn og en svag vind fra nordøst.
Vågner ved halvfemtiden og går en lille tur og så er det ellers tilbage under dynen. Synes ikke lysten til at lægge kabaler er lige for, så jeg forsøger at snuppe et par timer mere. Står op ved halvottetiden og sætter fut i ritualerne og vi har en tur til Vadestedet foran os. Katten dukker op og får morgenmad og håndspålæggelse og går så ellers ud igen. Vi ruller herfra i god tid og Aase når at cykle et kvarter inden John kommer og herser med hende. På vej mod Figenvej aflægger vi lige LIDL et dyrt besøg, alting er satans dyrt efterhånden. Hjemme igen til en ydmyg frokost inden jeg beslutter mig for at ringe til Waoo’s tekniske kundeservice. Vi har stadig pixeleringer både live og på optagelserne. Efter ca. 20 minutter kommer jeg igennem til Mikkel, som virker kompetent og han kommer med et par gode tip til at få afklaret vores problemer. Vi skal slukke for vores tv og de tilknyttede 7410 bokse og vente fem minutter og så genstarte. I mellemtiden har Mikkel rette et eller andet på systemet og da vi atter er oppe at ’rulle’ synes pixeleringerne at være forsvundet for nu. Mikkel foreslår hvis problemet atter opstår er det en mulighed at sætte en signal forstærker op som både dækker tv og Internet. Jeg siger tak til Mikkel og ser hvad fremtiden bringer.
Aftensmaden er oksekødssuppe og alt det vand vi kan drikke.
Katten kommer og vil se tv sammen med mig, så vi sætter os i sofaen og ser ’Sporløs’ og bagefter lidt DRTV.
Så nærmer vi os sengetid og katten går ud og jeg Aase hjælpes til køjs og følger selv kort tid efter.

21. november. Tirsdag. 5 grader, delvis klart vejr og vinden er let fra øst.
Vågner ved halvfiretiden og kan ikke falde i søvn igen, har nogle irriterende smerter i højre fod, som om jeg har stukket mig på et eller andet. Kan dog ikke se noget så det er nok en udløber fra ryggen. Sover dog lidt med flere afbrydelser og står så op lidt i otte. Ritualerne begynder og så komme katten og ønsker lidt morgenmad og lidt håndspålæggelse. Jeg har ellers ikke tid om morgenen misser, det ved du godt. Hun lister ud igen efter at have indtaget noget tørkost. Jeg ruller en tur i Rema, de har vores foretrukne rød og hvidvin på tilbud og sådan en chance lader pensionisterne bestemt ikke gå fra sig.
Hjemme igen og får en sludder med Sofus og Hanne og den venlige herre hos Waoo som jeg talte med i går, har åbenbart lyttet da jeg gjorde opmærksom på at genboen i nummer 119 aldrig har haft en dag uden pixeleringer. Katten kommer og slapper sammen med mig en times tid midt på eftermiddagen. Så går hun ud igen. Aftensmaden er ris med kylling inder filet i bbq sauce. Smagte godt.
Masser af tv, atter med pixeleringer, det gode varer sjældent så længe. Ser en film med to af mine favoritter, nemlig Bruce Willis og Samuel Jackson i Die Hard, Mega Hard. Katten kom ikke til natmad.

22. november. Onsdag. Minus 4 grader, let vind fra øst og solen står op over træerne i lunden på Rønnebæksholms marker. Det varer dog kun kort, så er det atter gråt.
Er vågen en gang i nat, husker ikke helt hvornår, men har atter vanskeligheder med at sove igen. Småblunder til halv otte og så er det op og sætte ritualerne i omdrejninger. Katten kommer og får morgenmad og lidt kælen og forlader så atter parcellen. Jeg samler mig sammen og ruller en tur i Sct. Jørgens Park for at finde en postkasse. Vil for en gangs skyld sende et gammeldags brev til Dicte.
Køber lidt Summer Bird chokolade til Susanne til på fredag hvor vi begge skal klippes.
Hjemme igen og fremstiller en let frokost til fruen efter hun har trænet og bagefter kaster jeg mig over redskaberne i fitness lokalet.
Slapper lidt og til aften spiser vi et par sildemadder og et par stykker franskbrød med hønsesalat og Skagen salat. En ostekiks fuldender menuen. Et par snapse sneg sig ned sammen med et glas øl.
Katten er mødt op og vi sætter os i stuen og ser Bonderøven og en Barnaby. Sengetid for fruen og mig og katten går ud.

23. november. Torsdag. 10 grader, solen stiger op i øst og det blæser en halv pelikan, fra vest. Snart tager skyerne over og regnen nærmer sig.
Vågner og må op og finde toilettet og så i seng igen. Har ikke sovet det bedste, men står dog op ved halv ottetiden og lukker katten ind til morgenmad. Hun er meget kontaktsøgende, men hør nu her misser, jeg har ikke rigtig tid om morgenen, men lidt håndspålæggelse når jeg dog inden katten beslutter sig for at gå ud.
Ritualerne er afsluttet og jeg går i gang med at skifte og vaske sengetøj. Let frokost og fruen går sine runder og cykler. Vasker og tørrer også noget nyt sengetøj inden det kan tages i brug. Så møder katten atter op og vi lægger os på sengen i næsten to timer, inden jeg går i gang med aftensmaden fra Sundtakeaway. Frikadeller, kartofler og hvidkål samt et glas rødvin. Katten går ind i stuen og sover videre på stolen.
Så er der tv til alle også katten, som ser Barnaby med pixeleringer og bagefter vil jeg se en film fra lageret, men nu er pixeleringerne blevet så meget, at det er umuligt at følge med.
Aase hjælpes til køjs og jeg overvejer også at gå til køjs, men katten skal lige udenfor først, men det er klarer hun selv da døren åbnes.

24. november. Fredag. 5 grader, let vind fra vest og det er både gråt og med lidt solstrejf.
Hører ikke trissen som var her for tidligt. Jeg må op en tur lidt senere og sover så videre til klokken seks.
Kabalerne får lov at vente, jeg er stort set gået kold i kabaler. Vi gør os klar til en tur til frisøren omkring frokost. Katten møder op og synes vi skal hygge os på sengen, men desværre er det ikke tid til det i dag og da vi er ved at tage ad sted, må jeg bære katten udenfor, hvor hun først forsøger at komme ind i bilen og da Aase holder hende ude, smutter hun ind i bryggerset hvor jeg må hente hende og sætte hende ud. Det var den unge dame absolut ikke tilfreds med. 😊
En god times tid går hos Susanne, hvor snakken går med hyggesnak og klipning. Så ruller vi mod 365 Discount og jeg køber som sædvanlig alt for meget.
Hjemme igen til en ydmyg frokost en time på ryggen for mit vedkommende, men uden katten, hvilket er lidt af et savn, når jeg nu har vænnet mig til hendes tilstedeværelse.
Aftensmaden er rester og et glas rødvin. Så møder katten op og vi sætter os og ser Vild Med Dans for en gangs skyld. Ved det jo ikke, men jeg tror sgu katten satte stor pris på vi sad et par timer og ikke foretog os en skid andet bare være os selv. Min favorit blev vinderen, nemlig Karina Frimodt.
Så hjælpes fruen til køjs og katten og jeg følger eksemplet. Hun går med ind i værelset og finder en plads i reolen hvor der ligger et tæppe.

25. november. Lørdag. Minus 4 grader, svag vind fra nordvest og solen titter gennem skyerne i en periode.
Vi sover til ved halvtre tiden, hvor jeg må en tur op. Katten spiser lidt og da trissen har været her lukker jeg katten ind i stuen, hvor hun lægger sig og sover videre på stolen.
Vågner ved sekstiden og lægger nogle kabaler og overvejer om jeg gider stå op. Men så kommer katten og vil ud ved halvottetiden. Hun har jo så også sovet hele natten. Du er nu en nem pensionær Missepiv.
Ritualerne startes og så går jeg i gang med at vedligeholde, opvaskemaskine og vaskemaskine. Bagefter sættes der først hvidt og så sort vasketøj over og bagefter flyttes det over i tørretumbleren.  Ruller jeg en tur med kammerat Dyson. Fodrer fuglene og banker isen af vandtruget. Kaffetid og jeg kontrollerer lige om der er pixeleringer og det er der ikke umiddelbart.
Så gider jeg ikke mere og lægger mig på sengen en times tid, dog uden kat, for hun er ikke dukket op. Vasketøjet lægges på plads og jeg gør klar til Finns aftens menu, som i alt sin enkelthed er flødekartofler og frikadeller, begge dele fra LIDL samt et stykke chokolade. Et glas rødvin sneg sig med. Så kommer katten og får lidt aftensmad og lægger sig på stolen i stuen. Da vi er færdige med at spise, kommer katten og synes vist vi skal sætte os i sofaen og snakke samt se en Barnaby og det er så det vi gør. Når hun ligger der med ryggen op ad mit lår og spinder som en velsmurt symaskine, forsvinder dæmonerne som dug for solen.
Så vil damen ud og jeg kaster mig over blogindlægget. Ser en Barnaby mere og så ønsker fruen at gå til ro og det klarer vi i fin stil og ikke længe efter kravler jeg også i seng.

26. november. Søndag. Minus 4 grader, stort set vindstille men pilen peger mod nord, en del sol, som efterhånden forsvinder.
Må op en tur, kold hvidvin, inden trissen kommer og sover så til klokken seks. Forsøger at rydde op i kabalerne for de sidste par uger og når så på omgangshøjde med dagen. Op og starte rutinerne og så kommer Tøsen og kunne vist tænke sig lidt morgenmad og hygge. Det får vi klaret og en time senere ønsker damen at komme ud. Sætter vasketøj over og så en let frokost og Aase går ture og cykler og jeg galoperer ind i fitness lokalet, næsten og kommer igennem det sædvanlige program. Så er der dømt afslapning og cykelcross på fladskærmen sammen med katten.
Aftenens menu er Sejfilet, kartofler og persillesovs. Så troner Rick Stein frem på fladskærmen og spiser mad og drikker vin i Frankrig. Lidt senere er der Den Klassiske Musikquiz og sengetiden er tæt på. Katten siger tak for i dag og lister ud.

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata