18. december. Mandag. 7 grader, blæst fra sydvest og det er som sædvanlig helt gråt.
Har sovet med høreværn og vågner først klokken seks og lægger så kabalerne inden jeg står op og sætter gang i ritualerne. Vi gør os derefter klar til en tur på Vadestedet. Udfor vores indkørsel holder der som oftest en håndværkerbil parkeret og også i dag er det tilfældet. Skideirriterende. Vi har masser af ledige parkeringsarealer, men ingen gider gå to skridt ekstra, så hellere genere andre mennesker. Idioter er der nok af. Træningen er hurtigt overstået, tror Aase fik ti minutter, i det nye år finder jeg nye græsgange til den træning.
Vi kører en tur ind til LIDL på vejen hjem. For øvrigt var lyskrydset ved Nygårdsvej og Østre Ringvej ude af drift pga. af reparation af en påkørt lysstander, så skal man virkelig passe på. Ingen kan huske de gamle vigepligtsregler, undtagen mig. 😊
Hjemme igen og frokosten serveres for fruen. Kravler på loftet og henter vores to små juletræer og sætter dem op. Render en tur med kammerat Dyson og så gider jeg ikke mere.
Aftensmaden byder på frikadeller, kartofler og hvidkål. Katten møder lidt sent op, men vi sætter os i sofaen en god times tid og ser lidt fra Viaplay. Natmad til frøkenen og så vil hun ud og vi andre i seng.

19. december. Tirsdag. 7 grader, frisk vind fra sydvest og det er også gråt i dag og regnen truer.
Vågner ved godt halvtretiden og går en lille tur og sover så videre til klokken seks. Kabalerne lægges og så igangsættes ritualerne. Malte møder op som den første og lidt senere kommer tøsen på visit og synes vi skal lægge os på sengen og småslumre lidt. Nå, det gør vi så og omdrejningerne synker til nul. Havde ellers en plan om at køre i Sct. Jørgens Park, men den gemmer jeg til i morgen. Efter halvanden time synes frøkenen vist det kan være nok og går ud selvom det regner lidt. Aase går sine runder og cykler bagefter og jeg går i fitness lokalet for første gang i fjorten dage. Lidt hårdt, men ellers ganske rart. Så er det badetid.
Slapper lidt og går så i gang med aftensmaden som er kyllingespyd, ris og karrysauce. Ikke så dårligt.
Så er der valgfri underholdning fra Viaplay og jeg vælger til at starte med South Park. Den serie har jeg altid godt kunne lide. De pisser op og ned ad ryggen på bøsser og lesbiske, transer og andet som i dag er rædsomme følsomme emner. Så en film som jeg har glemt hvad var, men katten og jeg hyggede os gevaldigt i mere end to timer. Sengetid siger fruen og vi afbryder løjerne for en stund og katten går ud.

20. december. Onsdag. 4 grader, gråt og regnfuldt og vinden er frisk fra vest.
Hører ikke trissen men går alligevel en tur ved to tiden. Sover til ved sekstiden, men gider ikke kabaler og slumrer videre en god times tid. Så står jeg op og aktiverer ritualerne og katten kommer og synes vi skal forsætte hyggen fra i går aftes, men den går ikke om morgenen misser, det er min travleste tid. Hun får lidt morgenmad og lister så ud ad vinduet i gæstetoilettet. Aflyser min aftale med AK-Centeret, da jeg ikke magter det i dag. Udsætter det til slutningen af januar.
Jeg ruller en tur i Sct. Jørgens Park og henter en buket til fruen og en flaske Fernet Branca til mig, det skulle have været en flaske Von Osten, men det havde de ikke. Svagpissere.
Hjemme og fruen går sine runder og cykler til den ydmyge frokost. Så kommer katten igen og vi lægger os på sengen og slapper med lidt håndspålæggelse et par timer. Aftensmaden er et par stykker brød med Skagen Salat og en ostekiks. Vælger så at se South Park igen og bagefter en Barnaby, mens fruen ser Jule Lykkehjulet.

21. december. Torsdag. 5 grader, regnfuldt og gråt og vinden er frisk fra sydvest.
Er oppe ved halvfiretiden og kan simpelthen ikke falde i søvn igen, så det bliver kabalerne, også dem fra i går. Småsover lidt og så banker fruen på væggen og vi sætter gang i ritualerne selvom klokken kun er kvart i syv. Jeg stikker næsen udenfor og det pisker ned og katten pisker ind.
Jeg føler mig lidt stegt, så katten og jeg lægger os på sengen, mens jeg fremstiller en indkøbsliste til LIDL. Om jeg så kommer ad sted i dag, er en anden sag.
Katten er generelt noget urolig og går på opdagelse i huset både oppe og nede. Må have fat i hende inden Aase ser det. 😊 Til sidst får jeg logget hende udenfor, selvom det små regner. Så kan jeg måske også få ordnet lidt af mine mange hængepartier. Når dog en tur i LIDL og et par andre småting inden hamburgerryggen og grønlangkålen.
Ser et par afsnit af South Park og så dukker katten op og bliver lukket ind i varmen. Udenfor stormer det voldsomt og katten ser med det meste af aftenen og da jeg går i seng, efter at have hjulpet fruen til køjs, sover hun på sofaen, katten altså.

22. december. Fredag. 5 grader, noget gråt og vinden er stadig i det stormende hjørne fra nordvest.
Hører ikke trissen, men katten vækker mig ved firetiden og er sulten og vil ud, meeeen nej, da hun erfarer hvordan vejret er uden for døren, trækker hun sig tilbage. Hun venter lidt og er tilbage kort efter og vil alligevel ud og denne gang smutter hun. Sover videre efter at have lagt kabalerne og vågner først ved otte tiden. Gang i ritualerne og monterer vores overvågningskameraer som er blevet ladet op. Sniger mig også i bad efter at have lavet den ydmyge frokost til Aase, som går sine runder og cykler mens jeg går i bad og bagefter sætter mig og ser cykelcross. Eftermiddagskaffe med finskbrød til. Til aften er der hurtig mad og rester og katten vender tilbage og lister ind og lægger sig på stolen i stuen, så er hun klar til jeg kommer og vil se et par afsnit af South Park. En film blev det også til og så valgte katten at forlade huset.

23. december. Lørdag. 2 grader, lidt gråt og den friske vind kommer fra vest.
Vågner ved godt fire tiden og går en lille tur, det vil ikke lykkes at sove videre, så kabalerne lægges. Småblunder lidt og står så op ved halvottetiden og sætter fut i ritualerne. Bodil B. L. forventes at komme forbi i formiddag med nybagt banankage og en kort snak inden juleaften falder over os. Jeg må jo rulle en tur i Bilka mens Bodil er her. Skal jo hente juleaftensmiddagen som også i år er helstegt and. Der var fandeme mange individer i Bilka, så jeg skynder at hente maden og flygter så ud af butikken i en fart.
Hjemme igen, men Bodil er kørt. Ønsker hende glædelig jul i morgen.
Vi spiser en let frokost og jeg sætter vasketøj over, sort og hvidt og kaster det bagefter i tørretumbleren.
Så er der cykelcross som vi alle ser, også katten som troligt ligger og nyder den menneskelige kontakt indtil cykelløbet er overstået og så lister hun ud for så at vende tilbage efter en times tid og hun går ind og lægger sig på sofaen. Vi ses lidt senere frøken, når pensionisterne har spist flødekartoflerne og frikadellen. Nu stinker der i hele huset af folkekøkken. Badvr.  
 Aase ser jule Lykkehjulet og katten og jeg ser South Park og lidt af en Barnaby inden fruen hjælpes til køjs og katten går ud og jeg i seng.

24. december. Søndag. Det kommer næppe bag på nogen at det er Juleaften. Det kun er to graders varme og vinden er let fra sydøst.
Nå, må ad sted til det lille hus allerede en god times tid efter jeg er gået i seng. Jeg har ellers ikke fyldt noget videre på dunken til aften. Sover til klokken halv fem og må atter ad sted. Lægger kabaler og slumrer så til klokken syv. Står så op ved halvottetiden og sparker gang i juleritualerne.
Efter bad og rent tøj i anledning af julen, slapper jeg lidt sammen med den unge dame, men kun kort så vil hun ud igen. Vi ser begge Pyrus og jeg begynder at lave anstalter til at stege en and med diverse tilbehør.
Alting lykkes i en gasovn, men det gik nu også udmærket i den elektriske, anden, kartofler, rødkålen og sovsen blev heldigvis spiseligt og fruen var tilfreds. Katten kommer på visit og vi ser lidt tegnefilm og hygger os lidt inden hun atter går ud i ’varmen’, det er 8 grader til aften.
Kenny har sendt en del billeder fra deres juleaften og det er vist også gået rigtig godt og Lene er heldigvis ved at være frisk erfarer vi om aftenen da Kenny ringer via Face Time. Fruen er træt og jeg trænger også til at have en halv time for mig selv. Sætter mig og ser nogle af de optagelser jeg har liggende.  

Aktuelle vejrdata kan ses her. Vejrdata